Aktywne Wpisy
Lewusx +39
Najbardziej plusowany komentarz dostanie ode mnie białeczko. :)
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
#mikrokoksy #dieta #silownia #rozdajo #mirkokoksy #sterydy #odchudzanie
karol-blabert +275
@wcaleniepchamsiewmultikonto: Te same artykuły, które głownie tu wrzucają wykopowi pigularze i konserwy, przeglądając je z wypiekami na twarzach? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Używam naturalnego żwirku i g---o mogę do kibla wywalić więc nie wali jak pampers, zostawiony do wyrzucenia na potem, bo wyjść nie można bo gowniaka nie można na sekundę zostawić
czemu tak Cie boli, że ktoś nie ma ochoty mieć dzieciaka?
@KajakDrewniany: a co tu reagować? To przecież efekt wychowywania przez media. To dzieci ludzi od lat 90 wychowywanych przez lewicowe media typu Wyborcza, które propagowały konkretny styl myślenia, który z czasem radykalizował się coraz bardziej. A do tego dodaj niską jakość edukacji, i masz efekt. :) Z drugiej strony, nie zapominaj, że social media spowodowały, że ludzie, którzy kiedyś siedzieli cicho, dziś mają głos, więc sprawiają
A najgorsi Ci co w wuzku psa wozą albo noszą go w torbie. I robia sobie z nim sesje zdjeciowe
@DrCieplak: ile masz dzieci?
Ludzie to zwierzęta, uwielbiamy się r0chać, pić, ćpać. Ktoś z Czerwonych albo Katolików powiedział, że gdyby ludzie nie musieli pracować, to większość z nas robiłaby głównie te przyjemne czynności. Nieliczni by coś robili poza tym, jeszcze mniej liczni oddaliby się nauce i innym długomarszowym akcjom. Nadmierna kontrola powoduje, że możemy się pruć ponad miarę
@PurpleHaze: ty z kolei masz f----z na punkcie @DrCieplak, że tak go stalkujesz xD
kiedyś to było, nie to co teraz..?
@drazekorsarze: tak to mozesz do swojej starej mowic, albo do tej kreatury ktora dzien w dzien w lustrze widzisz ¯\(ツ)/¯
@MajorKusiol: tak chciałbym się z tobą nie zgodzić, ale to chyba racja. Zresztą widać to po "ateistach", którzy w dyskusjach rzadko kiedy poruszają kwestie metafizyczne, bardziej chodzi im o te przeciwstawienie się temu przymusowi i presję.
Powiem Ci więcej. Mój kumpel, katolik który miał "romans" z paleniem blantów, piciem, seksami zagranicą (dużo mniejszy hedonista niż ja) opowiadał że wielu z tych ateistów prędzej czy później zostałaby katolikami lub w najlepszym razie byliby względem tego neutralni. Zrozumiał to w momencie, gdy połączył kropki, że mnóstwo ludzi było