Wpis z mikrobloga

Śmieszne jak dzisiaj #rozowepaski mówią że nie będą się babrać w kupach dziecka, po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie. Dziecko mając dwa lata będzie siadać na nocnik a kolejne dwa lata później będzie się załatwiać jak dorosły, kot będzie srał do pudełka do końca życia a #p0lka która się tak brzydzi kupy dziecka będzie ten kał wybierać i to już jej nie będzie brzydziło. #bekazrozowychpaskow
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrCieplak: Coś się niedobrego dzieje ze społeczeństwem, że matki nienawidzą własnych dzieci. I to na poważnie. Żaden ssak lub zwierzę się tak nie zachowuje. Są przypadki odrzucania potomstwa, ale to aby przeżyć. P0lki niestety nie są niczym zagrożone; nie idą na front i nie walczą a mimo to ..... szkoda słów. Dlaczego biolodzy nie reagują?
  • Odpowiedz
@DrCieplak: ty masz chyba jakis f----z tych gowien zwierzecych, nie ma dnia zebys na mirko nie pisal o sraniu psow/kotow.

Serio moze pora odwiedzic jakiegos psychologa, czy psychiatre, skoro dzien w dzien o tym snujesz rozwazania i absorbuje to twoja uwage.
Taki
  • Odpowiedz
po czym kupują kota i wyjmują jego g---o z kuwety 2 razy dziennie

@DrCieplak: Mimo wszystko wygarnięcie kociej kupy z odrobiną piasku jest szybsze i przyjemniejsze, niż mycie obsranego po pachy niemowlaka, jakbyś chciał wiedzieć. No i to "babranie się w kupach dziecka", to jest metafora na całość obowiązków przy dzieciach, nie chodzi o same kupy.
  • Odpowiedz
  • 9
@PurpleHaze: Zwracam po prostu uwagę na hipokryzję p0lek, które całe żyje babrają się w psim albo kocim gównie, a później pisza jakie to one sterylne są że kupki niemowlaka nie dotkną, bo się brzydzą.
  • Odpowiedz
Żaden ssak lub zwierzę się tak nie zachowuje. Są przypadki odrzucania potomstwa, ale to aby przeżyć.

@KajakDrewniany: co za bzdury. Za wikipedią: króliki, świnie, chomiki i myszy potrafią zabić własne potomstwo. Niektóre ryby i insekty nawet je dodatkowo zjadają.
  • Odpowiedz
  • 0
@krytyk1205: Ja od dawna jestem w związku i tyle wyszło z twojego śledztwa :) Typowa różowa która myśli że wspaniale zna się na psychologii :) Kotów i psów nienawidzę, fakt.
  • Odpowiedz
  • 4
@KajakDrewniany: Ale p0lki zabolało, atakują mnie pod moim wpisem bo napisałem prawdę że i tak babrają się w gównie i to dłużej niż przy dziecku. A generalnie zachowanie kobiet IMO wyjaśnia eksperyment Calhouna.
  • Odpowiedz
Coś się niedobrego dzieje ze społeczeństwem, że matki nienawidzą własnych dzieci

@KajakDrewniany: To się nie zmienia. Po prostu ostracyzm wobec matek których macierzyństwo nie uszczęśliwia słabnie i coraz więcej ludzi ma odwagę o tym mówić.
  • Odpowiedz
  • 8
@kartofel: Psie mamy jeszcze gorsze bo najpierw pies zje g---o na spacerze a potem z pańcią je z jednego talerza albo ją liże w usta. Kot to przynajmniej nie zje gówna.
  • Odpowiedz