Aktywne Wpisy
paxtax +6
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
Ech, dorosły chłop ze mnie, a płaczę jak bóbr.
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
@DrCieplak: XD, widzę że znasz się literalnie na wszystkim. Tak samo, czyli wcale.
Serio moze pora odwiedzic jakiegos psychologa, czy psychiatre, skoro dzien w dzien o tym snujesz rozwazania i absorbuje to twoja uwage.
Taki
@DrCieplak: Mimo wszystko wygarnięcie kociej kupy z odrobiną piasku jest szybsze i przyjemniejsze, niż mycie obsranego po pachy niemowlaka, jakbyś chciał wiedzieć. No i to "babranie się w kupach dziecka", to jest metafora na całość obowiązków przy dzieciach, nie chodzi o same kupy.
@KajakDrewniany: co za bzdury. Za wikipedią: króliki, świnie, chomiki i myszy potrafią zabić własne potomstwo. Niektóre ryby i insekty nawet je dodatkowo zjadają.
"Szukam dziewczyny ja 188/18 #randkujzwykopem #przegryw"
"Jak ja nienawidzę zwierząt - psow, kotow - to już chyba jakieś zaburzenie u mnie #przegryw"
@KajakDrewniany: To się nie zmienia. Po prostu ostracyzm wobec matek których macierzyństwo nie uszczęśliwia słabnie i coraz więcej ludzi ma odwagę o tym mówić.
@PurpleHaze: japa tam i idz wynieść kupsony zwirosraja, bo jebe xd