troskliwy-uczeń-99: U mężczyzn największy poziom libido przypada na 15-20 lat. U kobiet najwyższy poziom notuje się między 30. a 40. Jak 30-latka nie chce z Tobą s__su, oznacza że nie pociągasz jej fizycznie.
Eh, bo nie rozumiesz, że różowe dojrzewają, na początku jak są młode i głupie, to nie rozumieją, że dawanie byle komu, ma dla nich daleko idące konsekwencje, dlatego się uczą, z wiekiem robią się bardziej rozważne z kim. Libido różowych rośnie z wiekiem, odwrotnie jak u niebieskich.
Jak 30-latka nie chce z Tobą s__su, oznacza że nie czuje żadnego psychicznego połączenia.
Eh, bo nie rozumiesz, że różowe dojrzewają, na początku jak są młode i głupie, to nie rozumieją, że dawanie byle komu, ma dla nich daleko idące konsekwencje, dlatego się uczą, z wiekiem robią się bardziej rozważne z kim.
@olokynsims: Oczywiście, że rozumieją. Problem jest taki, że bardzo często nawet z nastolatek robi się dorosłe i dojrzałe kobiety w momencie kiedy wymaga tego sytuacja, ale jednocześnie robi się z nich dzieci
że dawanie byle komu, ma dla nich daleko idące konsekwencje
@olokynsims: jakie ma to dla nich daleko idące konsekwencje? Przecież ułożona dziewczyna, już nie predysponowana do zachowań rozwiązłych i nie prorodzinnych determinowanych na wychowywanie dzieci - nie zacznie w ogóle od dawania byle komu. To się dzieje wcześniej i młode dziewczyny wręcz jestem zdania, nie mają na to wpływu, co się okaże że w jakimś życiu się znajdą.
Dawno z żadnego "virala" w internecie nawet się nie uśmiechnąłem pod nosem. Natomiast z tej babki co się niemal przekręciła po skosztowaniu tego zakalca pruję drugi dzień. Absolute cinema. #heheszki #ksiazulo #afera #humorobrazkowy
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Libido różowych rośnie z wiekiem, odwrotnie jak u niebieskich.
Poprawiłem.
@olokynsims: Oczywiście, że rozumieją. Problem jest taki, że bardzo często nawet z nastolatek robi się dorosłe i dojrzałe kobiety w momencie kiedy wymaga tego sytuacja, ale jednocześnie robi się z nich dzieci
Komentarz usunięty przez autora
@olokynsims: jakie ma to dla nich daleko idące konsekwencje? Przecież ułożona dziewczyna, już nie predysponowana do zachowań rozwiązłych i nie prorodzinnych determinowanych na wychowywanie dzieci - nie zacznie w ogóle od dawania byle komu. To się dzieje wcześniej i młode dziewczyny wręcz jestem zdania, nie mają na to wpływu, co się okaże że w jakimś życiu się znajdą.