@Atreyu: Michael był dobry, ale do max 3 sezonu niby Pam była spoko, ale w sumie jak by ją podsumować to ona trochę za mało wyrazista, a po ciąży to już kaplica Jim - też 2-3 sezony max był w porządku, potem już drażnił Dwight - to samo Andy? - raz tak, raz nie
Ogólnie jak wszyscy byli to było ok, ale tak serio gdyby nie Michael to ten serial
@Atreyu: Andy był w---------y, ale jednak był napisany dość spójnie i się to jakoś broniło. Erin była napisana trochę na o-------l jakby nie patrzeć, miała być nieogarnięta, autystyczna i elo czas pogra w csa xd
@Atreyu ja kocham ten serial od początku do końca, i wszystkie postacie w nim. Andy i jego niezręczność i potrzeba wchodzenia Michaelowi w dupę to dla mnie 10/10. wszyscy inni też 10/10. ten serial to złoto dla mnie, może tylko ciut słabiej, jak Jim i Pam mieli gówniaka, a Andy gdzieś tam zaczął podróżować
@fledgeling: trochę tak, ale tak od 4 sezonu, serial stracił iskierkę, a może już w 3 sezonie, zmiana, rotacja posaci nic nie dawała, a Michael, może i był trochę debilem, ale też miał dobre serce, a debilem był? czy się mega wygłupiał i miał w dupie wszystko? a jak już odszedł to nie to samo, oglądałem to bo oglądałem, ale mało było scen które na prawdę ryły banie, bardziej żenowały.
źródło: Zrzut ekranu 2024-09-28 060107
Pobierzniby Pam była spoko, ale w sumie jak by ją podsumować to ona trochę za mało wyrazista, a po ciąży to już kaplica
Jim - też 2-3 sezony max był w porządku, potem już drażnił
Dwight - to samo
Andy? - raz tak, raz nie
Ogólnie jak wszyscy byli to było ok, ale tak serio gdyby nie Michael to ten serial
Możesz dać link do czegoś co wg Ciebie jest śmieszne?
@DonMatheo: przecież on był upośledzony. Zwykły śledź, on mi się strasznie nie podobał. Tragedia postać i to pisze serio.
Komentarz usunięty przez moderatora
Robert akurat świetnie pokazywal dupowłazów robiących to co lubi ich szef.
Moim zdaniem Michael będący skrajnym debilem to był duży problem. Brak pomysłu na Andiego.