Aktywne Wpisy

PachneImbirem +130
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

themindcrusherHS +52
Dobra mirki, hear me out. Oficjalnie j---ć większość polskich pizzerni.
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
Przez ostatnie lata odklejkom cenowym nie było końca, a możnaby odnieść wrażenie, że zrobił się z tego konkurs "kto weźmie więcej". Nędzne sieciówki za placek w dostawie liczą dziś sobie ponad 60zł. "Restauracje" z mydłem i powidłem, burgerami, texmex, pierogami, ramenem i ekhm.... pizzą 'włoską' w jednej ofercie (xDˣᴰ) liczą sobie w dowozie ponad 80zł, a ostatnie znalezisko z pizzą w dostawie
źródło: obrzydliwa_mrozonka
Pobierz

Jakiej choroby szukać jak po sporcie czuję się jak chory na drugi dzień? Najgorzej po bieganiu, ból stawów i mięśni. Robiłem badania ana-1, ana-3, ob, crp, anty ccp, ale wszystko wyszło ok. to coś autoimmunologicznego, bo mam przypadek w rodzinie i sam mam hashimoto ale w wynikach nic mi nigdy noe wyszło i człowiek wiecznie ujowo się czuje... U lekqrzy byłem przeróżnych i żaden nie pomógł.
#choroby #lekarz #medycyna #zdrowie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord