Aktywne Wpisy
p0melo +20
#programowanie #pracait #programista15k #it #korposwiat
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
Lekarz, prawnik, fryzjer, księgowy, pielęgniarka, kafelkarz uczy się fachu raz, zaczynają studia w wieku 18 lat, kończą w wieku max 26 lat. Otrzymują uprawnienia i później ich edukacja się kończy. Do końca życia mogą nie otwierać książek, bo w czasach studenckich natrudzili się parę lat, żeby zdobyć papier, który będzie kluczem do każdej pracy od ręki. Jeśli są
ATAT-2 +10
Jak mnie żona namawiała na pot fillera to byłem zupełnie nieprzekonany.
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
Teraz stwierdzam że to super wygoda dla kogoś kto często gotuję (a szczególnie zupy i większe potrawy).
Polecam ( ͡º ͜ʖ͡º)
#gotujzwykopem #budujzwykopem
źródło: temp_file8101966424180885498
Pobierz

Porównywarki cen. Ten drugi nie ma keyshops i chyba w ogóle ma mniej sklepów.
@jan-janowicki: mam kilka kupionych kont, do teraz nie było problemu, ale cholera wie ¯\(ツ)/¯