Aktywne Wpisy

katienca +38
W------i mnie dzisiaj z wolontariatu ratującego zwierzęta, bo śmiałam zgłosić szanownemu zarządowi po ponad roku męki z koordynatorka fakt, że jest niekompetentna. Podałam im mnóstwo przykładów - pisząc im, że próbowalismy z nią wielokrotnie gadać jako wolontariusze, że odwalam za nią robotę, że nie dotrzymuje obietnic, kłamie i do tego popija częściej niż ustawa przewiduje i nawet raz przyszła ogarniac uratowane zwierzęta n------a jak szpadel. Jakież było moje zdziwienie kiedy na spotkaniu

KarnetNaGlony +10
Musze przestać wstawiać swoje zdjęcia na wykop. Tutaj roi się od psychopatów i napaleńców
źródło: temp_file7084046707460241981
Pobierz

źródło: temp_file6297462133679704265
PobierzJeżeli myślicie, że jestem tak głupi na jakiego wyglądam, to się mylicie.
Jestem ciut głupszy.
xD
- Jeden chce pompę ciepła.
- Drugi chce pocisnąć po lewackich pompach ciepła.
Że wraz z czasem jaki spędzasz na research zaczynasz mieć opinię na jakiś temat?
@Urajah chłop chciał pocisnąć w uśmiechniętych, a jak ktoś mu wkleił jego post to zgłaszał do moderatorów żeby usuwali.
https://wykop.pl/link/7520975/wybuch-na-opolszczyznie-zginely-dwie-osoby/komentarz/126062273/wybuchy-pomp-ciepla-i-pozary-elektrykow-to-mala-cena-za-bycie-eko-i-postepowym-polacy-i-tak-beda-montowac-to-badziewie
źródło: comment_1593806359zJ18NpJOxoVh7FaBwfXuV7
Pobierz