Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Jak można mówić o poważnym związku jak ty o niej nic nie wiesz. Kiedyś był taki spot w telewizji uczulający na bezpieczeństwo w sieci. Tam po drugiej stronie równie dobrze może siedzieć Mirek, lat 53.
  • Odpowiedz
  • 8
@mirko_anonim Jaki związek jak na oczy się nie widzieliście? xD
Nic nie wiesz o tej osobie, bo masz tylko to, co ci napisze. A pisać to można różne rzeczy, zwłaszcza o sobie.
Potrafi być też diametralna różnica między tym, jak ludzie piszą, a jak się zachowują na żywo. I to, czy się sobie fizycznie spodobacie (albo nie) jest jednym z czynników decydujących.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim miałem była która była wariatka i potrafiła stworzyć fakeowe konto jakiegoś chłopaka i przez 4 lata wkręcać łaskę z neta, se jest tym typem, pod koniec Maciuś (jej fake) zapadł na ciężkiego raka i zmarł. Także powodzenia że znajomościami przez neta. Tam są sami normalni ludzie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytrwały-pionier-93: xD Jak szukałem sobie różowego paska to miałem regułę: jak najszybciej dążyć do spotkania na żywo, max 1 tydz. od nawiązania kontaktu przez internet. Pisanie przez neta a spotkanie na żywo to 2 różne rzeczy. Od razu wiele się wyjaśnia typu jak ktoś ściemnia i przekłada spotkanie, no i na spotkaniu od razu wiemy czy ktoś nam się podoba czy nie. Im szybciej tym lepiej, inaczej cała pisanina może okazać
  • Odpowiedz