Aktywne Wpisy

ThinAspireWine +158
Sie dowiedziałem, ze jakis temu zmarl ojciec, ktory mnie porzucil jak mialem okolo 2 lata.
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka
Cale zycie unikal placenia alimentow, a jak komornik mu siadl na wyplate to rzucil prace zebym nic nie mogl dostawac.
Oprocz tego - zero kontaktu, nie wazne czy urodziny, swieta czy cokolwiek innego.
Cieszyc sie z jego smierci nie ciesze, bo mi wszystko jedno, ale mam pewien rodzaj, chyba ulgi, ze na swiecie jest jednego zlego czlowieka

Fennrir +118
Łatwo jest żerować na empatii takimi ckliwymi historyjkami, ale prawda jest taka że gdyby ją wpuścić to zapewne za chwilę by do Polski przyjechali w ramach łączenia rodzin ojciec i czwórka pozostałych (już znacznie starszych) dzieci, plus jeszcze dałoby innym sygnał że to jest dobry sposób na dostanie się do Europy.
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda
#polska #imigranci #granica #ochojska #4konserwy #takaprawda

źródło: ochoojska
Pobierz
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu powiedziano mi, że ok. 6k.
Jestem zadowolony. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało
#przeszczepzwykopem #przeszczepwlosow #looksmaxing #wlosy #lysienie
źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1
Pobierzźródło: 11-months-after-ht-v0-yndirnuhjj3f1
Pobierzźródło: IMG_1544 (1)
Pobierzźródło: IMG_1376 (1)
Pobierzźródło: IMG_1326 (1)
PobierzCzy do procesu musiałeś się o--------ć na łyso?
Moja bania nie jest taka zła, myślałem aby prewencyjnie zrobić sobie przeszczep, ale zniechęca mnie proces "gojenia się" i wyglądania absurdalnie :/
@Katecheta23: Ta, jeszcze do grzybicy, raka jąder i marskości wątroby xD
Zmniejszone libido dotyka ~1% zażywających.
Zaryzykowałbym stwierdzenie, że zakola dużo bardziej przyczyniają się do problemów seksualnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)