Wpis z mikrobloga

Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15 kg
Oprócz przeszczepu wspomagałem/wspomagam proces: minoxidilem,finasterydem, wit. D, Biotyna, Omega3.
Nazwę kliniki podam we wiadomości prywatnej. Za reklamę mi nie płacą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Całość wyszła mnie ok 2800 euro z lotem i hotelem włącznie.
Powiedziano mi, że pobiorą ok 5000 graftów na 1 sesji - to dużo, ale podjąłem ryzyko. Finalnie po zabiegu powiedziano mi, że ok. 6k.
Jestem zadowolony. Jeśli macie jakieś pytania to śmiało

#przeszczepzwykopem #przeszczepwlosow #looksmaxing #wlosy #lysienie
Wontensso - Cześć, za tydzień mija równo rok po przeszczepie włosów + stopniałem o 15...

źródło: 11-months-after-ht-v0-8dknhouhjj3f1

Pobierz
  • 207
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wontensso: Uooo. No świat i ludzie. Gratulacje!
Czy do procesu musiałeś się o--------ć na łyso?
Moja bania nie jest taka zła, myślałem aby prewencyjnie zrobić sobie przeszczep, ale zniechęca mnie proces "gojenia się" i wyglądania absurdalnie :/
  • Odpowiedz
Niby fajnie do póki nie dowiesz się o konieczności stosowania do końca życia finasterydu i midoxilu co prowadzi np do impotencji. A i tak 70% roboty tu to zasługa schudnięcia
  • Odpowiedz
Najlepsze jest to że ćwiczyłem na siłowni gościa który gardził kolesiami biorącymi peptydy bo gadali o tym w szatni. Natomiast sam był po przeszczepie i brał finasteryd. To kuriozum mocne że ktoś wyśmiewa ludzi grzebiących w hormonach żeby wyglądać lepiej, a sam robi dokładnie to samo.
  • Odpowiedz
Niby fajnie do póki nie dowiesz się o konieczności stosowania do końca życia finasterydu i midoxilu co prowadzi np do impotencji

@Katecheta23: Ta, jeszcze do grzybicy, raka jąder i marskości wątroby xD
Zmniejszone libido dotyka ~1% zażywających.
Zaryzykowałbym stwierdzenie, że zakola dużo bardziej przyczyniają się do problemów seksualnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz