Aktywne Wpisy
Lewusx +22
Mam wewnętrzną potrzebę pochwalenia się…
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
heater +4
jak taktownie dać lasce znać, ze ze wzgledu na jej nadmierna wage (ukrywana przed spotkaniem dosyc) i dyskomfort z tym zwiazny podczas wspolzycia nie chce kontynuowac relacji?
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Tak patrzę na te posty o „januszexach” i się zastanawiam, jak to możliwe, że ludzie nadal robią za najniższą i tłumaczą to „stabilizacją” albo „stałą pensją” ( ͡° ͜ʖ ͡°). Serio? XXI wiek, internet daje milion możliwości, a wy dalej męczycie się po 8h dziennie, żeby dostać śmieszne 3k na rękę.
Przyznajcie, że większość z was jest po prostu za leniwa, żeby coś zmienić. ¯\(ツ)/¯ Założenie własnej działalności, freelancing, IT, dropshipping, cokolwiek - opcje są, ale przecież lepiej narzekać i siedzieć na dupie. „Bo ZUS”, „bo podatki” – jasne, lepiej nie robić nic i płakać.
#januszex #programista15k
@hydroxide: I każdy ma iść założyć własną działalność lub pracować w IT?
Stawki zaczynają się od 35zł/h a kończą na 100k miesięcznia jak z czasem leadujesz ekipie, albo masz ich kilka. Ale jako jedna osoba spokojnie 20-40k ogarniesz.
Powiesz że
Tuzy budowlanki, które mają ekipy często po prostu wyzyskują swoich ludzi, rotacja jest duża. Jak nie masz zielonego pojęcia o czymś i jakiegoś zaplecza finansowego to powodzenia w zwerbowaniu choćby dwóch ludzi i utrzymaniu się choćby parę miesięcy XD
Jasne, są
Jak mi sie IT skonczy to będzie działał w meblarstwie albo takich pracach domowych. Ciekawie z tym ogrodnictwem - jeszcze nie widziałem stawek bo to nie ten etap
@hydroxide: skoro wykopki kibicują ludziom robiącym w pracy absolutne minimum to czego ty się spodziewasz? gdzie ma pracować taki osobnik? tylko fabryka smrodu do śmierci i narzekanie na wszystko