Aktywne Wpisy

odgrzybiacz +264
Demografia w kraju leży. Powodem jest mniejsza presja na posiadanie dzieci, większy nacisk na samorealizację.
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
#demografia #spoleczenstwo #polska #rodzina
źródło: G9K5aplW8AAnYok
Pobierz
Apocaliptorr +90
S@mobojstwo człowieka to dla mnie największy dowód na nieistnienie chrześcijańskiego boga albo jego obojętność. Powiecie, że człowiek ma wolną wolę, tak? Jak jeszcze chodziłem do szkoły, był ze mną w klasie dzieciak, który się z@bił. 12 lat, gnębili go w szkole. Szkolne cwaniaczki namówili 3/4 uczniów przeciwko niemu i zmawiali się, żeby go bić po szkole. Jego rodzice w niczym go nie wspierali. I jak mi odpowiecie na to co się wtedy

https://www.sii.org.pl/17606/analizy/newsroom/xtb-odkrywa-karty-zlatan-ibrahimovic-i-nowe-logo-ike-juz-niebawem-ikze-pozniej.html
– Możliwość założenia IKE w XTB pojawi się w ciągu najbliższych tygodni. Wówczas szerzej opowiemy o tym produkcie i jego możliwościach. Zgodnie z zasadą "mobile first", w tym roku kalendarzowym IKE będzie dostępne wyłącznie poprzez aplikację mobilną XTB. Oczywiście, z czasem IKE pojawi się również na platformie dostępnej na komputerach osobistych, podobnie jak inne, dodatkowe funkcjonalności – informuje biuro prasowe XTB.
Jak dowiedzieliśmy się w XTB, na wprowadzenie IKZE inwestorzy będą musieli nieco poczekać. Nie ma gwarancji, że nastąpi to przed końcem roku, co w kontekście IKE/IKZE jest istotne ze względu na roczne limity wpłat.
– Pamiętamy oczywiście także o IKZE, które zyskuje na popularności, zwłaszcza w ostatnim kwartale roku kalendarzowego. Nasz Dział Technologii i Produktu intensywnie pracuje nad tym, aby IKZE pojawiło się w naszej ofercie jak najszybciej, natomiast może to nastąpić z początkiem nowego roku – informuje XTB.
źródło: SCR-20240922-rscw
Pobierzźródło: 134308_002
Pobierz@logiczny_sens: IKZE to jest mniej niż 50% IKE patrząc po limitach
A najlepsze w msrace jest to, że jak chcesz przenieść aktywa to musisz iść q--a do notariusza żeby ci podpis poświadczył.
G---o bank i makler
Coo, ale gowno, masz jakis link? XD