Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Możecie polecić smaki białka z olimpu? Ćwiczę na sieciówce, dostałem voucher na zakupy u nich w sklepie, kończy się w połowie października i jedyne co stamtąd ma sens wziąć to białko, niestety starczy tylko na 1 opakowanie bo dopłacić nie mogę. Raz miałem próbkę kokosowego to strasznie słodkie było, zapach bardzo intensywny. Spożywam zazwyczaj od typa z bloku i wszystko jest git, jednak jak mam gratis to szkoda nie wziąć z olimpu. #mikrokoksy #silownia

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim Jak masz na myśli Whey Protein complex to po przetestowaniu właściwie wszystkich smaków z saszetek 35 g polecam kawę mrożoną + niemal wszystkie owocowe (szczególnie jagodowy). IMO szarlotka i słony karmel bardzo słabe, masło orzechowe bez wyrazu. Taki najbardziej neutralny, czyli "bezpieczny" smak, to wanilia, ale ta u wszystkich producentów odżywek białkowych wygląda podobnie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ZgrywusPrzegrywus: myślałem nad tym, jednak jak pytałem to nie było na stanie. Była jagoda, wanilia, kokos, szarlotka.

@Mirkovsky: chyba to complex, nie przyglądałem się dokładnie, muszę coś wziąć a tylko to jest. Jak brałem od typa z bloku to owoców prawie nie czułem, gdy pytałem ostatnio o smaki to. jagodowy był na pewno, kawy chyba nie, szarlotka też, ale jak piszesz, że nie
  • Odpowiedz