Aktywne Wpisy

RobieZdrowaZupke +280
Słowenia istnieje tylko po to, żeby kompromitować Polaków w ich "narodowych" dyscyplinach. Kraj 15 razy mniejszy o 15 razy mniejszej ludności. W skokach często spuszczają nam w------l, w siatkówce i koszykówce też się często zdarza, a i w nożnej w myśl zasady "obecnie nie ma już słabych reprezentacji" zdarza im się nas zaskoczyć. Jak jeszcze ręczna była popularna, to też nemesis Polaków byli Słoweńcy.
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
Strach pomyśleć co będzie jak jakiś Zoran postanowi
źródło: 61VX57mMmUL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
mmm_MMM +274

Możecie polecić smaki białka z olimpu? Ćwiczę na sieciówce, dostałem voucher na zakupy u nich w sklepie, kończy się w połowie października i jedyne co stamtąd ma sens wziąć to białko, niestety starczy tylko na 1 opakowanie bo dopłacić nie mogę. Raz miałem próbkę kokosowego to strasznie słodkie było, zapach bardzo intensywny. Spożywam zazwyczaj od typa z bloku i wszystko jest git, jednak jak mam gratis to szkoda nie wziąć z olimpu. #mikrokoksy #silownia
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@Mirkovsky: chyba to complex, nie przyglądałem się dokładnie, muszę coś wziąć a tylko to jest. Jak brałem od typa z bloku to owoców prawie nie czułem, gdy pytałem ostatnio o smaki to. jagodowy był na pewno, kawy chyba nie, szarlotka też, ale jak piszesz, że nie