Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: f3957fd072c673bf2b766f647ef98d1be0b598e68c49d67b00f01b42bddf9ac8
Pobierz@PaganiS: Statystycznie rzecz biorąc to przeciętny wykopek jest botem KO albo PiS, reszta to margines społeczny bo normalni ludzie tutaj nie przebywają.
@lukasz-lux: to chyba dobrze, że myśli zdroworozsądkowo, co nie?
@Krupier: jak się ma ograniczony zasób wiedzy i próbuje się "na chłopski rozum" wnioskować w tylu różnych dziedzinach (zwykle dość skomplikowanych) bez żadnej ekspertyzy, to nie, to zdecydowanie nie jest dobre.
Prawdziwym zdrowym rozsądkiem byłoby wtedy zamknąć mordę.
@FotDK: :DDD
źródło: temp_file6208164644745035461
Pobierzźródło: temp_file8341744369009371989
Pobierz@wielbiciel_storm_iron: mniej przykładów będzie trzeba ściągnąć jak będziesz chciał udowodnić, co powiedział mądrego xD
Boże ile dzisiaj trolli Tuska na blogu. Podwyżkę Wam dal czy jak?
@KotBojowy: odważna teza. Miejsce na podium tak, ale czy z Atorem by wygrał?
Szybki rzut oka na profil i chyba ty jednak jesteś prędzej opłacanym trollem.
@maczeta31: poczytaj swój poprzedni komentarz i zastanów się czemu można było go inaczej odebrać.
@brednyk: prawie zechciałem wejść w dyskusję, bo ten pierwszy zarzut wydał mi się ciekawy.