Aktywne Wpisy

beata-libra +15
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
UzytkownikHejto +80
Nie wiesz i się nie dowiesz (bo na wykopie jest cenzura)
Kontynuacja mojego poprzedniego wpisu, który mówił o tym, że Moderacja Wykopu usunęła wpis i znalezisko założyciela "Nie wiem ale się dowiem" za "naruszenie dóbr osobistych".
@ArseneWengerTheAnimatedSeries odpowiada na wypowiedzi kudłatego tarzana.
#afera #ciekawostki #polska #tworczoscwlasna #niewiemalesiedowiem #polskiyoutube #youtube #influencerki #drama
Kontynuacja mojego poprzedniego wpisu, który mówił o tym, że Moderacja Wykopu usunęła wpis i znalezisko założyciela "Nie wiem ale się dowiem" za "naruszenie dóbr osobistych".
@ArseneWengerTheAnimatedSeries odpowiada na wypowiedzi kudłatego tarzana.
#afera #ciekawostki #polska #tworczoscwlasna #niewiemalesiedowiem #polskiyoutube #youtube #influencerki #drama

FED obniżył stopy.
Niskie stopy -> tani pieniądz -> nowe startupy -> nowe miejsca pracy -> januszexy it muszą znowu walczyć o pracownika -> więcej pieniędzy
Dobrze myślę?
#it #programista15k #gielda #programista25k #praca #programowanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy wróci Eldorado?
No do tego taniego pieniądza to jeszcze trochę, bo stopy są nadal wysokie, ale prognozy dobre xD
Ja to widzę tak, że na zaawansowane prace badawcze to tak, ale po cholerę kolejny serwis streamingu filmów …