Aktywne Wpisy
ATAT-2 +79
Fakt, że ten wpis ma prawie 2k plusików, tylko pokazuje poziom wykopu. Ale czemu się dziwić - jeszcze niedawno niejeden tutaj zazdrościł rodzicom życia w PRLu.
Wiesz, czemu Twojego dziadka było stać na dom i dzieci a Ciebie nie?
Bo nie wydawał 500 zł miesięcznie na Neflixy i internet, bo nie miał telefonu za 4k, bo nie płacił 1,5k leasingu za samochód i 2k miesięcznie na restauracje czy jedzenie na wynos, bo
Wiesz, czemu Twojego dziadka było stać na dom i dzieci a Ciebie nie?
Bo nie wydawał 500 zł miesięcznie na Neflixy i internet, bo nie miał telefonu za 4k, bo nie płacił 1,5k leasingu za samochód i 2k miesięcznie na restauracje czy jedzenie na wynos, bo
źródło: image
Pobierz
#nieruchomosci #alkoholizm
Walka z otyłością i alkoholizmem poprzez podnoszenie podatku? - proszę bardzo
Walka ze skupowaniem mieszkań i trzymaniem mieszkań wprowadzając jakąś formę opodatkowania? - to by nic nie dało
Walka z otyłością i alkoholizmem poprzez podnoszenie podatku? - proszę bardzo
Walka ze skupowaniem mieszkań i trzymaniem mieszkań wprowadzając jakąś formę opodatkowania? - to by nic nie dało
źródło: obraz
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Tylko chcę zachować trochę większą transparentność, tzn. wymuszać dokumentowanie za co ktoś trafia na listę, żeby nie dochodziło do nadużyć. Postaram się to ogarnąć na dziś, bo nie mam już siły
Równie dobrze można przestać używać tego portalu.
Ci co tworzą poważny kontent powinni po prostu mieć tag autorski i tyle. A za politykę, to moderacja powinna banować bez skrupułów
@dktr: wydaje się to trochę przesadą, mi się zdarza plusować jakieś głupoty jeśli były zabawne
Swoją drogą, za wiele to tam nie widzę nicków ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: yVdlcJ-dE
Pobierzźródło: temp_file4708627943289534934
PobierzMirko anonim od czasu przejęcia przez digitallord zamieniło się w ściek. jak nie ruska albo ukrowska propaganda, to w kółko powtarzanie tych samych zarzutek do porzygu.
#takaprawda
────────