Aktywne Wpisy
mirko_anonim +18
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
Mirki,
jaki jest Wasz stan finansów / oszczędności / inwestycji / zobowiązań? Gdybyście stracili źródło utrzymania w tym momencie, ile jesteście w stanie przeżyć bez problemu?
Mam 28 lat i wygląda to u mnie tak:
olito +210
Baba źle zaparkowała i na prośbę o przestawienie samochodu tak, żeby dla innych też było miejsce, obraża knajpę w internecie. ( ͡º ͜ʖ͡º) #logikarozowychpaskow #parkowanie #hajnowka #bialowieza
Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD
No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Oj Izka, matkę oszukasz, ojca oszukasz, ale nas nie oszukasz xD
#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk #januszebiznesu #patologiazewsi
Tak swoja drogą to jest to żałosne, że państwowy przewoźnik za nasz hajs który nieraz był dotowany z naszych podatków gdy miał problemy finansowe ma najwyższe cenyxD
Ja się zastanawiam po c--j my mamy te państwowe spółki skoro nas jebia na każdym krokuxD
Akurat LOT lata na Embraerze do Grecji, ale tylko do Aten i to z Warszawy. A ona siedzi na Krecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@emilio-cosso: Ej! Ja pracuje na magazynie i nie miałem takich rozkmin :D
Musze na siebie uważać, bo jestem w grupie ryzyka że mnie ta sekta wciągnie :(
Na szczęście jestem introwertykiem i by mnie nie zaciągnęli na wakacje w Grecji z takim tłumem ludzi :P
I dopłaty za wszystko przez co wychodzi drożej niż zwykle linie, hałas i jarmark na pokładzie, niewygodne siedzenia (chyba Ryan robi je na zamówienie xD). Jak są jakieś problemy z lotem to się wypnie i radź sobie, bo następny samolot to oni mają za 3 dni itp.
Natomiast, no nie oszukujmy się, wygoda podróżowania lotem jest troszkę wyższa, chociażby to, że do gejtu nie musisz iść pięciu kilometrów xd
Lata z Warszawy do Aten.
@DrCieplak: xDDDDDDDDDD to Ty chyba nigdy nie leciałeś Ryanair, skoro cenisz u nich PUNKTUALNOSC, jedyne obsuwy z winy przewoźnika (i nie, to nie była godzinka, czy dwie xD) miałem tylko i wyłącznie w Ryanair a latalem wizzairem, Lufthansa, Lotem czy Enterem ( Emirates też się zdarzylo, ale nie będę porównywał perły do wieprza xD) i tylko Ryanair o-----l takie