Aktywne Wpisy

Megasuper +8
Zmiana na lepsze czy gorsze?
źródło: temp_file5455222203552683177
Pobierz
dsomgi00 +60
Jakiś sojak się zesrał, że chłop się źle ubrał na randke, a kobitka niby odstrzelona jak bóstwo xD. Typ ma normalną polóweczke, krótkie jeansowe spodenki to w co miał się o-----ć, w smoking żeby pod parasolkami z panienką wypić p--o i zjeść pizze?
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
#randkujzwykopem #modadamska #modameska
źródło: Bez tytułu
Pobierz

Akurat LOT lata na Embraerze do Grecji, ale tylko do Aten i to z Warszawy. A ona siedzi na Krecie ( ͡º ͜ʖ͡º)
@emilio-cosso: Ej! Ja pracuje na magazynie i nie miałem takich rozkmin :D
Musze na siebie uważać, bo jestem w grupie ryzyka że mnie ta sekta wciągnie :(
Na szczęście jestem introwertykiem i by mnie nie zaciągnęli na wakacje w Grecji z takim tłumem ludzi :P
I dopłaty za wszystko przez co wychodzi drożej niż zwykle linie, hałas i jarmark na pokładzie, niewygodne siedzenia (chyba Ryan robi je na zamówienie xD). Jak są jakieś problemy z lotem to się wypnie i radź sobie, bo następny samolot to oni mają za 3 dni itp.
Natomiast, no nie oszukujmy się, wygoda podróżowania lotem jest troszkę wyższa, chociażby to, że do gejtu nie musisz iść pięciu kilometrów xd
Lata z Warszawy do Aten.
@DrCieplak: xDDDDDDDDDD to Ty chyba nigdy nie leciałeś Ryanair, skoro cenisz u nich PUNKTUALNOSC, jedyne obsuwy z winy przewoźnika (i nie, to nie była godzinka, czy dwie xD) miałem tylko i wyłącznie w Ryanair a latalem wizzairem, Lufthansa, Lotem czy Enterem ( Emirates też się zdarzylo, ale nie będę porównywał perły do wieprza xD) i tylko Ryanair o-----l takie