Wpis z mikrobloga

Wciąż mam bekę z tego zdjęcia Izki przed 2 samolotami LOTu. Nauczona doświadczeniem już nie wstawia zdjęć z wnętrza samolotu, bo Ryanair ma charakterystyczne fotele ( ͡º ͜ʖ͡º)

Każdy kto chociaż kilka razy leciał samolotem, wie że gdyby miała lecieć którymś z tych samolotów za nią, to by nie miała zdjęcia z takiego ujęcia z daleka, tylko z bliska bo wsiadałaby do niego podwieziona autokarem pod same schodki bądź rękawem xD

No i jakies 21,37 sekund zajęło sprawdzenie, że LOT nie lata bezpośrednio do Grecji, a w tym czasie odlatywał tylko Ryanair z Krakowa na Kretę ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Oj Izka, matkę oszukasz, ojca oszukasz, ale nas nie oszukasz xD

#frajerzyzmlm #izadamczyk #izaadamczyk #januszebiznesu #patologiazewsi
NoMoreTearsJustSmile - Wciąż mam bekę z tego zdjęcia Izki przed 2 samolotami LOTu. Na...

źródło: temp_file2031872342157281243

Pobierz
  • 55
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NoMoreTearsJustSmile: W sensie że LOT to jakiś prestiż? I co masz w tej cenie - podobnie jak w Lufthansa stary samolot, 100ml soku i wafelek. Są ludzie którzy cenią sobie Ryanair za wygodne połączenia i punktualność. Jak ktoś lubi latać np. do Walencji z przesiadka w Monachium i jeszcze mieć opóźniony lub odwołany lot zamiast lecieć bezpośrednio to jego wybór. Znam gościa który zatrudnia 30 osób, jeździ autem za 400k
  • Odpowiedz
@NoMoreTearsJustSmile:
Tak swoja drogą to jest to żałosne, że państwowy przewoźnik za nasz hajs który nieraz był dotowany z naszych podatków gdy miał problemy finansowe ma najwyższe cenyxD

Ja się zastanawiam po c--j my mamy te państwowe spółki skoro nas jebia na każdym krokuxD
  • Odpowiedz
@DrCieplak

@NoMoreTearsJustSmile: W sensie że LOT to jakiś prestiż? I co masz w tej cenie - podobnie jak w Lufthansa stary samolot, 100ml soku i wafelek. Są ludzie którzy cenią sobie Ryanair za wygodne połączenia i punktualność. Jak ktoś lubi latać do Walencji z przesiadka w Monachium i jeszcze mieć opóźniony lub odwołany lot zamiast lecieć bezpośrednio to jego wybór. Znam gościa który zatrudnia 30 osób, jeździ autem za
  • Odpowiedz
  • 4
@Cheesburgerowylatinolover na wakacyjne kierunki latają tanie linie albo czartery (chodzi o koszty zmiany siatki połączeń w zależności od sezonu). Linie państwowe zazwyczaj obierają kierunki biznesowe i emigranckie.
  • Odpowiedz
mariusz mający dość pracy na magazynie fasoli pod eindhoven nie ma takich rozkmin więc rykowisko się kręci

@emilio-cosso: Ej! Ja pracuje na magazynie i nie miałem takich rozkmin :D
Musze na siebie uważać, bo jestem w grupie ryzyka że mnie ta sekta wciągnie :(
Na szczęście jestem introwertykiem i by mnie nie zaciągnęli na wakacje w Grecji z takim tłumem ludzi :P
  • Odpowiedz
@DrCieplak:

Są ludzie którzy cenią sobie Ryanair za wygodne połączenia i punktualność

I dopłaty za wszystko przez co wychodzi drożej niż zwykle linie, hałas i jarmark na pokładzie, niewygodne siedzenia (chyba Ryan robi je na zamówienie xD). Jak są jakieś problemy z lotem to się wypnie i radź sobie, bo następny samolot to oni mają za 3 dni itp.
  • Odpowiedz
@DrCieplak: Nie wiem czy prestiż, ale paradoksalnie czasem taniej jest lecieć lotem niż ryanem, bo jednak podręczny w cenie.
Natomiast, no nie oszukujmy się, wygoda podróżowania lotem jest troszkę wyższa, chociażby to, że do gejtu nie musisz iść pięciu kilometrów xd
  • Odpowiedz
Są ludzie którzy cenią sobie Ryanair za wygodne połączenia i punktualność.

@DrCieplak: xDDDDDDDDDD to Ty chyba nigdy nie leciałeś Ryanair, skoro cenisz u nich PUNKTUALNOSC, jedyne obsuwy z winy przewoźnika (i nie, to nie była godzinka, czy dwie xD) miałem tylko i wyłącznie w Ryanair a latalem wizzairem, Lufthansa, Lotem czy Enterem ( Emirates też się zdarzylo, ale nie będę porównywał perły do wieprza xD) i tylko Ryanair o-----l takie
  • Odpowiedz