Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +68
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +806

Ironman już za mną ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z otyłości drugiego stopnia (jakieś 135kg w szczytowym momencie przy wzroście 186cm) do zostania człowiekiem z żelaza i to w 3 lata. Ale nigdy więcej startów w Malborku, na moim dystansie były 4 pętle rowerowe i o ile pierwsza była sprawiedliwa (w pierwszą stronę wiatr w plecy, powrót z wiatrem w twarz) tak potem zaczął wiać halny i zaczęło również kręcić wiatrem i finalnie pewnie z 70% czasu wiatr był co najmniej niekorzystny. Ostatnie 15km to już głowa siadała jak jechałem z prędkością 21-23km/h ale na szczęście się udało.
#rowerowyrownik #szosa #wykoptribanclub #ironman
Skrypt | Statystyki
źródło: triat
Pobierz