Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Przyjaciółka różowej doprowadza mnie do szewskiej pasji. 37-letnia stara panna mentalnie zatrzymała się na etapie licealno-studenckim. Ciągle próbuje wymuszać na różowej spotkania, wyjścia. Na odmowę reaguje złością. Ma pretensje do dawnych koleżanek, że przestały z nią wychodzić. Większość ma mężów, dzieci. Skupione są na pracy i życiu rodzinnym. Próbowaliśmy z różową umówić ją na randki. Pierwszego mężczyznę odrzuciła, bo według niej to 'ciapa', drugiego za pracę fizyczną. Ego top, zawyżona samoocena. Z twarzy przeciętna, figura taka sobie, lekko ulana. Pierze różowej mózg. Podsyca konflikty. Podsyła artykuły okraszone przesłaniem 'pozostan singielka'. Na wieść o zaręczynach zaczęła wywlekać żale. Najbardziej chciałbym, żeby odcięła się od tej toksycznej panny, ale różowa odmawia. Nie chcę narzucać swojego zdania. Co z tym zrobić?
#zalesie #zwiazki #logikarozowychpaskow

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: problem nie jest z koleżanką tylko z twoją różową skoro chce się zadawać z taką osobą.

Podsyła artykuły okraszone przesłaniem 'pozostan singielka'

Ta to jest czerwona flaga dotycząca nie koleżanki ani nie różowej tylko ciebie. Jak bardzo musisz być insecure że przeżywasz takie rzeczy?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: moja była też miała dziwne koleżanki, jak zaczęło się sypać to poznała jeszcze więcej ameb tj samotnych matek. Poniekąd przez to rozwaliło się wszystko do końca. Ona sama jest zaburzona więc na dobre wyszło ;)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: piszesz z anonimowych więc kto cię tam wie, mam nadzieję że nie jesteś jednym z tych plastusiów którzy płaczą "ojej mój kolega znalazł dziewczynę i ona mu nie pozwala wychodzić i się ze mną spotykać siedzieć na ławce pod blokiem"
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
determinowany-marzyciel-41: uważać i interweniować, najlepiej odciąc twoja panne od tej klientki. niestety jak twoja ma slaba asertywnosc to wejdzie jej na glowe. takie panny uwielbiaja psuc idealne zwiazki, same nie maja to nie pozwolą zeby inna miala lepiej. zacznie sie od niewinnych wyjsc do klubow, potem namawianie na randki z kolega z pracy, zalozenie tindera - bo przeciez trzeba miec rozne opcje. koniec koncow tak ci babe zmanipuluje ze jej nie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
ambitny-pionier-82: Pogoń ją bo szmatławiec zniszczy twoje małżeństwo, mówię to śmiertelnie poważnie

Jeden wasz kryzys w związku i leżysz i kwiczysz. Ja byłbym nawet zdolny do groźby, porozmawiaj z nią w 4 oczy i jej zagroz, że ja zniszczysz, że będziesz wiedział o niej wszystko, podążal za nią wszędzie i zrobisz jej krzywdę. Najlepiej to się nie umawiaj tylko weź ją za kudły do kąta i jej to powiedz, w innym
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeżeli różowa sama nie dojrzała do tego, że toksyke lepiej odciąć - no to będzie marnowała swój czas i energię na wyciąganie tej psiapsi z problemów, których sama jest źródłem.

Albo zmądrzeje z czasem, albo będzie ta ich relacja rzutować na Wasz związek, albo i nie. Co życie to scenariusz, ale jedno jest pewne - szkoda marnować swój czas na problemy takiego wampira energetycznego.
  • Odpowiedz
mam nadzieję że nie jesteś jednym z tych plastusiów którzy płaczą "ojej mój kolega znalazł dziewczynę i ona mu nie pozwala wychodzić i się ze mną spotykać siedzieć na ławce pod blokiem"

@heniek_8: nie, zapewne jest tym plastusiem ktory wylewa gorzkie zale, bo zostawila go laska i jak sie okazalo wszyscy znajomi, kumple i byli przyjaciele odcieli sie od niego, bo przez laske zaniedbal wszelkie kontakty. Tak rowniez te spedzone
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: gdyby moja różowa tak odwalala, to najpierw bym zwrócił uwagę. Potem zwrócił uwagę po raz drugi, ale głośniej. Za 3 razem bym powiedział: albo wypie^#$sz ją z naszego życia przy mnie albo ja to robię z Tobą.
  • Odpowiedz