żaden bait, laska ma prawo nie chcieć spotykać się z kimś kto jej nie pociąga. szczypią zakola?
@pepushe: Jasne, że ma prawo. Ale to jest na 99,5% bait. Widać po stylu pisania. Zmartwię cię, ale przytyk ci się nie udał, bo akurat mam długie włosy, bez problemów z łysieniem. :P
niepokonany-twórca-90: jezu ale słaby bait i jeszcze ten sam styl pisania xD + jakiś drażliwy dla wykopków temat np. zakola. Albo to pisała jakaś wyzwolonapodróżniczka albo incel znowu próbuje trollować
@mirko_anonim: Taka prawda. Zakola to najlepszy dowód na ubogą pule genetyczną i szereg innych chorób genetycznych. Lepiej taki zbiór wadliwych genów unikać. Krew nie woda. Trzeba na głowe upaść żeby w hodowli owczarków niemieckich dawać sie pokrywać jamnikom
No tak, bo wszystkie kobiety jak nałożą kilo tapety na twarz to uważają siebie za 10/10 XD
Ale ja tu mówie w kontekscie lasek 5/10 i wzwyż. Dla zakolaka taka 3/10 będzie pasowała pod wzgledem dobrania genetycznego. Hodowla selektywna to jedyne wyjście dla hipergamii obecnie. Mieszając na siłe dobre geny z genami zakolaków nie wyjdzie nigdy nic dobrego. Powiedz sam szczerze bedąc zakolakiem chcesz takiego samego losu dla swoich dzieci? To cholernie
✨️ Autor wpisu (OP): Przyznaję, że napisałam to, żeby p-------ć wykopków, ale ja naprawdę tak myślę. Cała moja najbliższa rodzina ma gęste włosy, mężczyznom włosy lekko przerzedzają się dopiero w późnej starości, kobiety też mają gęste i długie. Właściwie to od dzieciństwa zostałam wytresowana żeby dbać o swoje włosy, wszyscy się nimi zachwycali, że gęste i grube. Dlatego teraz dostaję szoku, gdy widzę jakiegoś młodego chłopaka z prześwitami na głowie. Z
@jednorazowka: cooo? Osobiście zauważyłem że nie ma drugiej tak zakompleksionej osoby jak wyłysiały cap. To chyba jakoś podświadomie działa że jak lew traci grzywę to od razu przestaje być traktowany poważnie. Powiesz ej gruby, ej niski to zawsze beka wśród kumpli, a powiedz coś ej zakolak to masz 100% szansy że typ się zesra jajecznicą
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Wystarczy poprosić o moje foto ¯_(ツ)_/¯
@mirko_anonim: Hehe, fajny baicik. ;)
@pepushe: Jasne, że ma prawo. Ale to jest na 99,5% bait. Widać po stylu pisania. Zmartwię cię, ale przytyk ci się nie udał, bo akurat mam długie włosy, bez problemów z łysieniem. :P
coraz bardziej bezczelne te baity
dla równowagi napiszcie jakis o otyłych, cuchnących młodych kobietach
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: Aha i to miało być śmieszne niby? Coraz gorsze te trolle.
Ale ja tu mówie w kontekscie lasek 5/10 i wzwyż. Dla zakolaka taka 3/10 będzie pasowała pod wzgledem dobrania genetycznego. Hodowla selektywna to jedyne wyjście dla hipergamii obecnie. Mieszając na siłe dobre geny z genami zakolaków nie wyjdzie nigdy nic dobrego. Powiedz sam szczerze bedąc zakolakiem chcesz takiego samego losu dla swoich dzieci? To cholernie
@mirko_anonim: nie masz, bo jesteś nieatrakcyjna, a nie dlatego, że nie szukałaś
Wiem że to bait ale tym gościu to mi dziś dzień zrobiłeś XDDDDDD