✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy lekarz medycyny pracy może wystawić skierowanie na badania np do okulisty, bo podczas badań wyjdzie, że mam słaby wzrok? Czy będzie kazał iść do rodzinnego żeby on wystawił ? #lekarz #medycynapracy #medycyna #nfz
@mirko_anonim obecnie lekarz medycyny pracy ma uprawnienia do podstawowej oceny w zakresie okulistyki, laryngologii i neurologii. Jeżeli stwierdzi ubytek, który potencjalnie dyskwalifikuje Cię ze zdolnością do wykonywania pracy, może wskazać że konieczne są dodatkowe badania, ocena specjalisty. Wtedy wracasz do niego że zleconymi badaniami/oceną po orzeczenie pozytywne lub negatywne.
Pytanie do ludzi z Pomorza- kojarzycie czy są jakieś plaże gdzie mógłbym wjechać moim SUVem (Hyundai Tucson 2026 NX5 z Pleos Connect, napęd MHEV jak coś).
Wiem, że są parkingi, ale musiałbym podejśc z 50m na pieszo, a z auta miałbym bliżej.
Czy lekarz medycyny pracy może wystawić skierowanie na badania np do okulisty, bo podczas badań wyjdzie, że mam słaby wzrok? Czy będzie kazał iść do rodzinnego żeby on wystawił ?
#lekarz #medycynapracy #medycyna #nfz
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord