Aktywne Wpisy
Gupiutki +486
Dziś o 1 w nocy walkę z rakiem przegrał mój tata, mój stworzyciel oraz mój największy fan. Tato dziękuję Ci za wszystko. Cieszę się że zdążyłem sie z Tobą pożegnać #zalesie

vladi_putin +277
Czytam o #afera z #zondacrypto i normalnie oczom nie wierzę, że ktoś tam realnie trzymał większy hajs xD
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
Słuchajcie. Robię #rozdajo na portfel sprzętowy Ledger Nano X (ten najtańszy).
Ja już wyrosłem z #kryptowaluty ale jeżeli wy nadal to robicie, to róbcie to chociaż dobrze i nie trzymajcie wiekszego hajsu na giełdzie, która w każdej chwili może zniknąć i elo zostajecie bez niczego xD
A przy okazji
źródło: alebydle
Pobierz

![Mchy bocznozarodniowe lasów Polski [bezpłatna publikacja w formacie PDF]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/682fb6ce7b020e4ba0897928da1af4c6356064ec005ac670c76d98dcc085fd6f,q80.jpg)

Wszedłem na redukcje tylko z powodu brzucha. Z reszty ciała byłem zadowolony. Jestem na redukcji juz 2 msc i nie widzę zmian na brzuchu. Widzę za to na reszcie ciała gdzie widać lepszą definicję. Czy mam być cierpliwym i czekać aż ten brzuch ruszy? Czy to może się równie dobrze nie wydarzyć? Redukcja to nic przyjemnego i wolałbym aby zamiast zmian tam gdzie ich nie potrzebuję były zmiany tam gdzie ich oczekuję.
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Natomiast jeżeli chcesz mieć sześciopak, to oprócz samej redukcji koniecznym jest zbudowanie odpowiednio dużych mięśni brzucha, szczególnie prostego brzucha. Więc warto robić różne ćwiczenia i wzmacniać cały brzuch
ja zrzucałem etapami, przeplatałem okres masowy(lekka nadwyżka, nie świńska masa) z okresem redukcjnymi i po dwóch latach w końcu pozbyłem się balastu i niby ważę tyle samo co w 2022, ale jakość tych kilogramów to niebo, a ziemia
zapewne możesz odsłonić brzuch za jednym podejściem i ciąć cały czas, ale jak nie masz dużo mięcha to nie wiem