Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszedłem na redukcje tylko z powodu brzucha. Z reszty ciała byłem zadowolony. Jestem na redukcji juz 2 msc i nie widzę zmian na brzuchu. Widzę za to na reszcie ciała gdzie widać lepszą definicję. Czy mam być cierpliwym i czekać aż ten brzuch ruszy? Czy to może się równie dobrze nie wydarzyć? Redukcja to nic przyjemnego i wolałbym aby zamiast zmian tam gdzie ich nie potrzebuję były zmiany tam gdzie ich oczekuję.

#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: na brzuchu jest najwięcej tłuszczu, więc trzeba być cierpliwym aż większość zejdzie. Dodatkową kwestią jest to, że tkanka tłuszczowa pełni również funkcje endokrynologiczne, więc czasami nie jest łatwo się jest jej pozbyć.
Natomiast jeżeli chcesz mieć sześciopak, to oprócz samej redukcji koniecznym jest zbudowanie odpowiednio dużych mięśni brzucha, szczególnie prostego brzucha. Więc warto robić różne ćwiczenia i wzmacniać cały brzuch
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: musisz ciąć dalej, brzuch u większości homo-sapiens schodzi na samym końcu

ja zrzucałem etapami, przeplatałem okres masowy(lekka nadwyżka, nie świńska masa) z okresem redukcjnymi i po dwóch latach w końcu pozbyłem się balastu i niby ważę tyle samo co w 2022, ale jakość tych kilogramów to niebo, a ziemia

zapewne możesz odsłonić brzuch za jednym podejściem i ciąć cały czas, ale jak nie masz dużo mięcha to nie wiem
  • Odpowiedz