Od dwóch miesięcy rozmowy na Mikro toczą się wokół cen mieszkań i kredytów A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie. A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów. Wyścigi Formuły 1 i grono ekspertów, wojna na Ukrainie i stratedzy wojenni oraz taktyki wojennej przy klawiaturze Ceny mieszkań osiągają nowe rekordy i eksperci znów przy klawiaturach Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie. A na stole cola i chipsy kupione przez mamę. ------ #heheszki #nieruchomosci #takaprawda
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Czyli sugerujesz to co wszyscy "niepowiązani z deweloperami działający dla dobra młodych politycy od kredytu zero", żeby zamknąć ryj, bo co w tym zdrożnego, że nieruchy są skrajnie przewartościowane w stosunku do zarobków. Wielka afera.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: widzisz i nawet tacy biedni ludzie co ich nie stać na kredyt na telewizor nie chcą żeby ktoś im dopłacał do kredytu na mieszkanie XD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: wujek pa tutaj: w innych krajach bez dopalaczy popytu (bk2%, zapowiedź tuskowego 0%) cena spada w okresie wysokich stóp procentowych
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Takie osoby siedziały na wykopie może jeszcze przed 2020 rokiem. Ewentualnie jeszcze znajdziesz takich pod tagiem #famemma. Tutaj większość to jest w okolicach 30
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Taki inteligentny jesteś a nie rozumiesz, że na ogólnopolskim portalu z tysiącami użytkowników powstają dyskusje na różne tematy, bo są różne grupy użytkowników, z różnymi zainteresowaniami i profesjami.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Ta, portal na którym minimalne zarobki to 20k i kundle skomlą bo mieszkanie kosztuje 15k za m2 XDDD Ten tag to jest jedna wielka komedia. Banda przegrywów, których nie stać nawet na komplet garnków w kredycie, ale wielce ich interesują ceny nieruchomości. To tak, jakby jakiś pieprzony menel z centralnego dyskutował o cenach S klasy XD
podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: następnym razem doczyść tą osraną kryształową kulę, którą wyciągnąłeś z własnej d--y, bo się kompromitujesz, reszty nie czytam, jakieś bajdurzenie ułomka z wykopu xD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo masz rację, jak najbardziej, ale oni w końcu kiedyś też będą chcieli mieszkania. 95% tutaj co krzyczy, nie kupi przez najbliższe 5-10 lat. To prawda. Ale lepiej za 5-10 lat mieć obecną cenę niż +100%
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Może. Ja jako stary dziad (37 lat w tym tygodniu skończę) nie popieram BK0% i uważam go za niesprawiedliwy i chory program.
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
Wyścigi Formuły 1 i grono ekspertów, wojna na Ukrainie i stratedzy wojenni oraz taktyki wojennej przy klawiaturze
Ceny mieszkań osiągają nowe rekordy i eksperci znów przy klawiaturach
Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie.
A na stole cola i chipsy kupione przez mamę.
------
#heheszki #nieruchomosci #takaprawda
@michalo866: Dlatego wspomniałem, ze owszem są osoby, które są kompetentne by się wypowiedzieć, ale to promil
"Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie."
To o sobie napisałeś?
Jeden z głupszych wpisów jaki widziałem od dawna, a to sztuka na wykopie.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Takie osoby siedziały na wykopie może jeszcze przed 2020 rokiem. Ewentualnie jeszcze znajdziesz takich pod tagiem #famemma. Tutaj większość to jest w okolicach 30
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: następnym razem doczyść tą osraną kryształową kulę, którą wyciągnąłeś z własnej d--y, bo się kompromitujesz, reszty nie czytam, jakieś bajdurzenie ułomka z wykopu xD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Może. Ja jako stary dziad (37 lat w tym tygodniu skończę) nie popieram BK0% i uważam go za niesprawiedliwy i chory program.