Aktywne Wpisy
stefan_pmp +915
Jakiś śmieć śmie śmieć pytania do Jaśnie Wielmożnego Przedsiębiorcy łaskawie zatrudniającego i łaski wszelakie dającemu
#pracbaza
#pracbaza
bArrek +37
Może i amerykance mają te swoje halloween ale my na święto zmarłych mamy szczypki kocham szczypki!
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
Wyścigi Formuły 1 i grono ekspertów, wojna na Ukrainie i stratedzy wojenni oraz taktyki wojennej przy klawiaturze
Ceny mieszkań osiągają nowe rekordy i eksperci znów przy klawiaturach
Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie.
A na stole cola i chipsy kupione przez mamę.
------
#heheszki #nieruchomosci #takaprawda
@michalo866: Dlatego wspomniałem, ze owszem są osoby, które są kompetentne by się wypowiedzieć, ale to promil
"Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie."
To o sobie napisałeś?
Jeden z głupszych wpisów jaki widziałem od dawna, a to sztuka na wykopie.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Takie osoby siedziały na wykopie może jeszcze przed 2020 rokiem. Ewentualnie jeszcze znajdziesz takich pod tagiem #famemma. Tutaj większość to jest w okolicach 30
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: następnym razem doczyść tą osraną kryształową kulę, którą wyciągnąłeś z własnej d--y, bo się kompromitujesz, reszty nie czytam, jakieś bajdurzenie ułomka z wykopu xD
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Może. Ja jako stary dziad (37 lat w tym tygodniu skończę) nie popieram BK0% i uważam go za niesprawiedliwy i chory program.