Aktywne Wpisy

MonazoPL +211

radziuxd +130
Z takich "małych rzeczy, które mnie w-------ą, bo mogą" to j----y Hyundai Tusą. Samochód ma lampy na pół d--y, ale jak go rysowali to się tak podniecili tymi dynamicznymi liniami, że zapomnieli o kierunkowskazach. Kiedyś stojąc za typem w takim Tusonie zacząłem trąbić, bo zielone, a ten stoi. Okazało się, że skręcał, no ale nie zauważyłem, bo kierunkowskaz jest k---a obok wydechu. xD
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony
źródło: 1000063097
Pobierz

A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
Wyścigi Formuły 1 i grono ekspertów, wojna na Ukrainie i stratedzy wojenni oraz taktyki wojennej przy klawiaturze
Ceny mieszkań osiągają nowe rekordy i eksperci znów przy klawiaturach
Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie.
A na stole cola i chipsy kupione przez mamę.
------
#heheszki #nieruchomosci #takaprawda
źródło: nieruch
Pobierz@michalo866: Dlatego wspomniałem, ze owszem są osoby, które są kompetentne by się wypowiedzieć, ale to promil
"Wieczne udawanie i stwarzanie iluzji, ze jest się kimś ważnym, obytym, zorientowanym w temacie."
To o sobie napisałeś?
Jeden z głupszych wpisów jaki widziałem od dawna, a to sztuka na wykopie.
źródło: housing index eu
Pobierz@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: Może. Ja jako stary dziad (37 lat w tym tygodniu skończę) nie popieram BK0% i uważam go za niesprawiedliwy i chory program.