Aktywne Wpisy

annlupin +10
STOP kontrola co se słuchasz teraz
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Knaga_powrot +27
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: annlupin9988765
Pobierz
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony kierunkowskaz, ale to bez znaczenia, bo i tak nie widać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #zalesie #heheszki
źródło: 1000063097
Pobierz@curiousboi ja to się cieszę, że szyberdach mam w tym chrupku, bo bym głową smyrał o sufit, a
źródło: 1000063100
PobierzChociaż ten Cadillac wyżej mógłby mieć migający stop, cokolwiek innego byłoby lepiej widać, niż to co ma.
https://m.youtube.com/watch?v=O1lZ9n2bxWA&t=105
Ja zatrzymałem się na tym, że kierunkowskazy w samochodach z USA są czerwone. Tymczasem teraz wychodzi na to, że nie dość, że ludzi tam to w-----a, to w dodatku jedne auta nie mają osobnych kierunkowskazów wcale, inne auta mają osobne i w dodatku pomarańczowe. xD K---a dziki zachód. ( ͡º ͜ʖ͡
@radziuxd: same here
@radziuxd: Od razu widać że kierowca niedouczony... zostawiasz więcej miejsca za poprzedzającym cię samochodem aby płynnie za nim ruszyć. Niestety, ale w Polsce nie uczy się płynnego ruszania w grupie więc co światła przejeżdża mniej samochodów niż by mogło.
@Cogito-sum @van-der-staas: tam jest tyle miejsca, że jak się zielone zapala to jeszcze kawałek podjeżdżam zanim kapitan powolniak ruszy.
Edit: te cwelowskie ledy, czy k---a lasery w nowych autach (najczęściej chujwagen) też przecież są legalne, a jak jedzie taki z naprzeciwka to k---a nie masz pojęcia czy on na długich jedzie i wypala ci ryj, czy na mijania i wypala ci ryj