Wpis z mikrobloga

Z takich "małych rzeczy, które mnie w-------ą, bo mogą" to j----y Hyundai Tusą. Samochód ma lampy na pół d--y, ale jak go rysowali to się tak podniecili tymi dynamicznymi liniami, że zapomnieli o kierunkowskazach. Kiedyś stojąc za typem w takim Tusonie zacząłem trąbić, bo zielone, a ten stoi. Okazało się, że skręcał, no ale nie zauważyłem, bo kierunkowskaz jest k---a obok wydechu. xD

Ciekawostka: na zdjęciu tylko jeden z nich ma włączony kierunkowskaz, ale to bez znaczenia, bo i tak nie widać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#motoryzacja #samochody #polskiedrogi #zalesie #heheszki
radziuxd - Z takich "małych rzeczy, które mnie w-------ą, bo mogą" to j----y Hyundai ...

źródło: 1000063097

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radziuxd: ja myślę, że oni zaprojektowali samochód z myślą o USA, gdzie światła stopu robią za kierunkowskazy, a potem uznali, że przydałoby się, żeby w europie też dało się sprzedać więc wcisnęli w jakieś losowe miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@radziuxd: jak są wyżej niż 40cm to są zgodnie z przepisami. Zajmij poprawną pozycję za kierownicą i nie podjeżdżaj pod samą dupę poprzedzającego pojazdu to nie będziesz miał problemu xD
  • Odpowiedz
  • 693
@Bodzias1844 Wiedziałem, że znajdzie się jakiś fizjoterapeuta xD Przecież wiadomo, że są zgodne z prawem, inaczej by go k---a nie sprzedawali. Ducato też zgodnie z prawem wypalają szkła lusterek swoimi przednimi lampami, więc jak masz jeszcze jakieś złote myśli o prawie to śmiało, prosimy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@curiousboi ja to się cieszę, że szyberdach mam w tym chrupku, bo bym głową smyrał o sufit, a
  • Odpowiedz
  • 0
@23kulpamens jak to, nie ma obowiązku, żeby było osobne światło? To, że mogą być czerwone to wiedziałem, ale że robią kierunkowskaz ze stopu? W sumie właśnie do mnie dotarło, że @MonsieurLaBoule to samo miał na myśli. xD Jo jebia, ale kabaret.
Chociaż ten Cadillac wyżej mógłby mieć migający stop, cokolwiek innego byłoby lepiej widać, niż to co ma.
  • Odpowiedz
  • 3
@23kulpamens: dzięki za film, to wszystko wyjaśnia, z tym Tucsonem i Sportagem jest pewnie to samo.
Ja zatrzymałem się na tym, że kierunkowskazy w samochodach z USA są czerwone. Tymczasem teraz wychodzi na to, że nie dość, że ludzi tam to w-----a, to w dodatku jedne auta nie mają osobnych kierunkowskazów wcale, inne auta mają osobne i w dodatku pomarańczowe. xD K---a dziki zachód. ( ͡º ͜ʖ͡
  • Odpowiedz
To powinno być ich hasło wyborcze.

@radziuxd: Od razu widać że kierowca niedouczony... zostawiasz więcej miejsca za poprzedzającym cię samochodem aby płynnie za nim ruszyć. Niestety, ale w Polsce nie uczy się płynnego ruszania w grupie więc co światła przejeżdża mniej samochodów niż by mogło.
  • Odpowiedz
@radziuxd Ostatnią rzeczą, o której myślałem jak podpisywałem kwity na mojego Tucsona był fakt, że nie zobaczy ich kierowca starego VAGa podjeżdżający mi pod sam zderzak na światłach. Jeśli Cię to pocieszy, to jak ja Ci tak podjadę, to na pewno w lusterku zobaczysz kierunkowskazy i dziennie. ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@radziuxd oczywiście masz rację, a te miernoty w komentarzach to taki syndrom niewolnika xD PrZeCiEZ JaKbY nIe MoGlI To bY nIe sPrzeDaWaLi!!11!

Edit: te cwelowskie ledy, czy k---a lasery w nowych autach (najczęściej chujwagen) też przecież są legalne, a jak jedzie taki z naprzeciwka to k---a nie masz pojęcia czy on na długich jedzie i wypala ci ryj, czy na mijania i wypala ci ryj
  • Odpowiedz