Aktywne Wpisy

EnzoMolinari +20
Sytuacja sprzed chwili. Różowa wraca od ginekologa i dzwoni do mnie, że wszystko w porządku. Pan doktor nie znalazł nadżerki. Ja się pytam jaki pan doktor. Przecież ty do kobiety chodzisz. Okazuje się, że nie było lekarki, która zawsze ją bada i w zastępstwie zbadał ją doktorek. No ja p------ę jesteśmy razem od liceum. Zdjąlem jej simlocka i jestem jedynym facetem, który widział ją nago. Autentycznie chce mi się wyć z w--------a.

JanTrajbal2 +746
Szanuję w opór, wbrew nowomodzie.
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file1463337842466959055
Pobierz

źródło: IMG_20240906_095448
PobierzŻycie pisze najciekawsze scenariusze xD.
spokojnie, jak sie orzechowski z midelem do roboty wezma to bedzie podpisywanie aktow az swiszczalo, jeden za drugim :)
Ja nie rozumiem jak ktokolwiek może pomyśleć "chcę zamieszkać w Łodzi".
Jak już podejmujesz ciężar wyprowadzki to dlaczego nie przenieść się do porządnej metropolii zamiast "miasta meneli"?
Nawet zobacz ostatni GUS, to jest porównanie średniej pensji do mediany. W Polsce przecietnei około
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2024-09-04 o 14.08.26_0e016521
PobierzMoże i nie ma tyłu korpo co w Krakowie ale nieruchomości są zdecydowanie tańsze.
Warszawa, Kraków, Wrocław są przeludnione, a to daje szansę Łodzi na dynamiczny rozwój.
@Dlkvv: no z tym bym się nie rozpędzał :D Łódź to akurat wymierające miasto - dla jednych tragedia dla innych szansa, ale jakoś hiper rozwoju miasta bym nie szukał. Raczej potrzebna jest świadome i inteligetne skalowania miasta do jego nowej pozycji :)
Nikt nie zaprzecza, że w ŁDZ jest sporo biedy i patoli, ale nie sądzę byśmy się jakos specjalnie wyróżniali na tle całej Polski.