Aktywne Wpisy

maikeleleq +44

Krupier +40
Kiedyś na tym portalu czytałem, że pojechanie gdzieś na wakacje i robienie sobie żarcia samemu to wiocha, obciach, wstyd i w ogóle nie po to się jedzie na urlop żeby gotować, ale ja jakoś tak mam w dupie takie opinie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
P.S. Jak ktoś mi jeszcze raz powie, że polskie morze jest droższe niż zagranica to chyba pęknę tym razem nie z przejedzenia, a ze
źródło: 1000006133
Pobierz

cześć, odbija mi sie po posiłkach albo gdy jestem dłużej nadczo to mam takie puste odbijanie, czasami czuje jakby mi się cofało do gardła, czy to refluks? moze jakas nadkwasota/niedokwasota ew helicobacter? badalem sie testem z krwi to mi nic nie wyszlo, suplementuje maslan sodu i enzymy trawienne. #zgaga #refluks #gerd #zdrowie #suplementy #mirkokoksy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Edit: możesz sobie nawet bez lekarza zrobić test omeprazolowy - https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Test_omeprazolowy Jak się poczujesz lepiej to będziesz miał odpowiedź