Aktywne Wpisy
kluskizserem +306
Obczajcie tę akcję.
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
Znajoma opowiada mi, że od jakiegoś czasu widziała w łazience wilgoć na suficie, zgłaszała to do spółdzielni ale nikt nie wpuszczał ich do środka do tego mieszkania wyżej. Spółdzielnia powiedziała że jeżeli jeszcze raz się coś takiego przytrafi to od razu na policję dzwonić. No i któregoś razu sobie siedzi w domu i nagle słyszy wielki huk, odpadł sufit xD zadzwoniła po straż pożarną i policję i weszli siłą
kluskizserem +70
Czaicie czego wczoraj doświadczyłam XD
Wracam se z miasta i wsiadam do bolta, czuje jakieś zimno w dupę ale stwierdziłam że pewnie mi zmarzła i dopiero jak usiadłam to poczułam, ale szybko się okazało że siedzenie było całkowicie mokre prawdopodobnie od sików xdddd momentalnie się podniosłam i zaczęłam przechodzić na drugie siedzenie i mówię kierowcy oj oj ktoś tu się chyba zsikal XD typ patrzy i takie "JA P------E, przepraszam" :') szkoda
Wracam se z miasta i wsiadam do bolta, czuje jakieś zimno w dupę ale stwierdziłam że pewnie mi zmarzła i dopiero jak usiadłam to poczułam, ale szybko się okazało że siedzenie było całkowicie mokre prawdopodobnie od sików xdddd momentalnie się podniosłam i zaczęłam przechodzić na drugie siedzenie i mówię kierowcy oj oj ktoś tu się chyba zsikal XD typ patrzy i takie "JA P------E, przepraszam" :') szkoda
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
- Wykorzystujemy limit IKE / IKZE
- Nie mamy bomblekuf i nie planujemy
- Nie mamy obecnie kredytuf
- Perspektywa do zwiekszenia zarobkow do okolo 40k / miesiac po odjeciu kosztow zycia w najblizszych 5 latach
- Mieszkamy w mieszkaniu mojej matki, jest warte obecnie kolo 800k~, dostepne do sprzedazy w perspektywie 5-10 lat (ponad 100m2 w Trojmiescie, 100% na mnie)
- Rodzice partnerki maja mieszkanie warte 2.5-3M~, dostepne do sprzedazy w perspektywie 10-15 lat (ponad 250m2 w Sopot), podzial na pol z bratem partnerki
- Kasuje wszystkie propozycje oblodzenia Donaldowi/Jarkowi/Mentzenowi
- Kasuje wszystkie propozycje zainwestowania w beton
#inwestycje #gielda #inwestowanie #samorozwoj #nieruchomosci #banki #etf #podatki #pieniadze #kiciochpyta
Na portalu wykop.pl mamy pelno specjalistow, chcialbym poszukac opinii ekspertow
"bombelkuf i kredytuf"
Jedyne, co masz to omamy od wódy albo z niedojedzenia.
VFD nakrypto/nasdaczi
Może powinieneś jednak zmienić partnerkę na jedynaczkę z mieszkaniem wartym 10mln. Tu masz ledwie 1.5mln i potencjalne problemy spadkowe.
Nie ma za co.