Wpis z mikrobloga

Czaicie czego wczoraj doświadczyłam XD
Wracam se z miasta i wsiadam do bolta, czuje jakieś zimno w dupę ale stwierdziłam że pewnie mi zmarzła i dopiero jak usiadłam to poczułam, ale szybko się okazało że siedzenie było całkowicie mokre prawdopodobnie od sików xdddd momentalnie się podniosłam i zaczęłam przechodzić na drugie siedzenie i mówię kierowcy oj oj ktoś tu się chyba zsikal XD typ patrzy i takie "JA P------E, przepraszam" :') szkoda mi się go zrobiło bo chłop pewnie chciał zarobić w nocy odwożąc pijusow, a musiał na mnie zakończyć dzień pracy żeby to wyprać :')
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
Teraz sobie wyobraziłam sytuację w której ktoś mnie przyjmuje na swój pierwszy kurs i wie ze z autem jest wszystko w porządku a ja robię ta akcje z sikaniem
  • Odpowiedz
@kluskizserem: jak chcesz w Bolcie zrobić fajną chryje to powiedz że musisz powoli wchodzić do taxy bo jesteś w ciąży, weź sobie pod bluzkę lalkę bobasa i w czasie drogi powiedz że zaczynasz chyba rodzić i puść z komórki ryk małego dziecka
  • Odpowiedz
@kluskizserem: ska wiadmo, że to siki a nie np. woda, sok itp. Wiesz coś o czym my nie wiemy? Druga sprawa to, to że chyba tacy ludzie po pracy sprawdzają swoje auta np. czy ktoś czekgoś nie zostawił itp.
  • Odpowiedz