Just wyjedź do Azji bro! Tam już gorąca Japoneczka czy Filipinka czeka na swojego Mirka 160 cm z kartoflanym ryjem!!
Nawet jeśli tak by było to wyjazd na drugi koniec świata tylko by poznać jakas hipotetyczna kobiete, przemeblować swoje życie tylko by poznać jakas hipotetyczna babę to jedno wielkie XD - a autor przecież szukać kobiety do związku.
@mirko_anonim bo babom się odkleiło od nadmiaru atencji. Nie wezmą poczciwego mireczka tylko bad boya a później placzooo jako samotne madki
Przypomniało mi się w sumie że jak kiedyś miałam portale randkowe to zawsze jak ktoś mi grozil że mi zrobi krzywdę albo wyzywał i dręczył to był zazwyczaj manlet i brzydal Przystojniak co najwyżej mówi "no narazie szukam czegoś innego " jak mu nie podpasowalam Ale nigdy mi
Nie wiem skąd w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie wspaniałe? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało więc jak nie ruszycie d@py z Polski to i tak pewnie nie znajdziecie, a wychodzenie jest
@mirko_anonim mam ten sam problem , pracuje umiem gotować , wspieram jak mogę , mam silny kręgosłup moralny nie zdradzam a mimo to jakoś mi się nie układa w życiu , poprostu ludzie którzy nie kierują się żadnymi zasadami mają w życiu łatwiej
@Linnior88: no ja mam podobnie, 3 razy miałem sytuację że odmówiłem spotkania laska które były grube i od razu wyzywanie xDDD a jak odmówiłem łasce które mi się podobała to napisała spoko i jak już to się spytała to kiedy możesz xD
@mirko_anonim: Powiem Ci tak, sam mam 30 lat. Próbuję w sumie od kilku lat z przerwami, znaleźć sobie swoją Afrodytkę, ale NIC NA SIŁĘ. Jak mam mieć dziewczynę dla samego faktu, to wolę być sam. Nigdy nie miałem dziewczyny, a o zbliżeniu to nawet zapomnij. Czuję czasem samotność z tego powodu wiadomo, ale może życie mnie tak ukształtowało, że nie przejmuję się tym czego nie mam tylko cieszę się tym
@mirko_anonim: Wiesz wiele zależy od przypadku oraz losu, np. chłopak który idzie na uczelnie medyczną prawie zawsze ma laskę- stosunek studentów do studentek wynosi nawet 1:20 (pielęgniarstwo)... pamiętam kończąc studia, że każdy chłop miał babę i to największe melepety jakie istniały miały laski po 8/10- także wiesz, niektórzy mają łatwiej.
@bulbulator90: poradź OP'wi baranie skończony coś na 1mln/20% dziewczyn brakujących Znalazł się kolejny kwiczący na innych a sam ma 0 merytokryki Może ma z ziemii brakujace wykopać albo z marsa żeby Ci nie było przykro? xD
@mirko_anonim: dobry goj, dobrze zaprogramowany, płać swoim panom, nie masz innego wyboru
Just wyjedź do Azji bro! Tam już gorąca Japoneczka czy Filipinka czeka na swojego Mirka 160 cm z kartoflanym ryjem!!
Nawet jeśli tak by było to wyjazd na drugi koniec świata tylko by poznać jakas hipotetyczna kobiete, przemeblować swoje życie tylko by poznać jakas hipotetyczna babę to jedno wielkie XD - a autor przecież szukać kobiety do związku.
I nie każdy ma zawód by pracować
Przypomniało mi się w sumie że jak kiedyś miałam portale randkowe to zawsze jak ktoś mi grozil że mi zrobi krzywdę albo wyzywał i dręczył to był zazwyczaj manlet i brzydal
Przystojniak co najwyżej mówi "no narazie szukam czegoś innego " jak mu nie podpasowalam
Ale nigdy mi
Nie wiem skąd w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie wspaniałe? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało więc jak nie ruszycie d@py z Polski to i tak pewnie nie znajdziecie, a wychodzenie jest
@Fjubens: j@bnięte laski nie są w stanie znaleźć normalnych facetów, no prawda niesamowite
Te same laski na tinderze: z góry odrzucają 90% chłopów na podstawie pierwszego zdjęcia xD
https://www.google.com/search?q=milion+kobiet+brakuje+w+polsce
wytłumacz im się że p@lą
Nawet pierdzieć merytorycznie nie dajesz rady żeby było sens o czymś z tobą gadać
no i jak się ma to do singli? Sr ak
Świetlana przyszłość czeka Cię skoro prostych wyszukiwań danych w bani nie zdołali się
@mirko_anonim: Wiesz wiele zależy od przypadku oraz losu, np. chłopak który idzie na uczelnie medyczną prawie zawsze ma laskę- stosunek studentów do studentek wynosi nawet 1:20 (pielęgniarstwo)... pamiętam kończąc studia, że każdy chłop miał babę i to największe melepety jakie istniały miały laski po 8/10- także wiesz, niektórzy mają łatwiej.
Pieniacz haha