Aktywne Wpisy
mrocznegacie +1140
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
jarosuaf +228
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
Kurczę czemu poznać jakąkolwiek kobietę to jakiś gigantyczny wysiłek? Przecież chcę tylko normalną kobietę, z którą mogę iść przez życie, nie za ładną żeby nie było - czy to tak wiele?
Być może moja wina bo kto szuka kobiet w wieku 30 lat i to na #tinder ale nie mam innych opcji. Czasem czytam w internecie jakieś anonimowe żale (na FB), że jakaś narzeka że chłopak nie chce pomagać w domu, chleje, bierze n-------i, nie chce pracować.. fajnie, że ja nie miałym problemu z takimi rzeczami, wspierałbym moją kobietę, pomagał, jestem ambitny, dbam o siebie ale to oni mają kobiety nie ja. Ja szukam już tyle lat i nic. Bez sensu to wszystko a nie potrafię się całkiem poddać. Im więcej wkładam wysiłku, tym większa frustracja. A jak nie wkładam wysiłku (bo "miłość przyjdzie sama) to też taki sam efekt.
#przegryw #przegrywpo30tce #zalesie #gorzkiezale #zwiazki #relacje #tfwnogf #samotnosc #agepill #blackpill #redpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: dobry goj, dobrze zaprogramowany, płać swoim panom, nie masz innego wyboru
Aż się śmiać chce od czytania takich głupot
Te poczciwie mireczki też potrafią pokazać rogi , właśnie ja bym powiedziała że czady są lepsze bo oni chociaż działają wprost, najgorsi są nice guye którzy pod fasada ukrywają to jacy naprawdę są
Żyje już 27 lat na tym łez padole i powiem szczerze że zwykły manlet nie różni się w perfidnosci od
@mirko_anonim: Wiesz wiele zależy od przypadku oraz losu, np. chłopak który idzie na uczelnie medyczną prawie zawsze ma laskę- stosunek studentów do studentek wynosi nawet 1:20 (pielęgniarstwo)... pamiętam kończąc studia, że każdy chłop miał babę i to największe melepety jakie istniały miały laski po 8/10- także wiesz, niektórzy mają łatwiej.
Przypomniało mi się w sumie że jak kiedyś miałam portale randkowe to zawsze jak ktoś mi grozil że mi zrobi krzywdę albo wyzywał i dręczył to był zazwyczaj manlet i brzydal
Przystojniak co najwyżej mówi "no narazie szukam czegoś innego " jak mu nie podpasowalam
Ale nigdy mi
Nie wiem skąd w Polsce jest taki kult witaminek które mają beznadziejną w Europie renomę wartości związkowych i bierze się je za punktu odniesienia a ilość ich małżeństw z Europejczykami zachodnimi drastycznie spadła zgadnijcie czemu, bo takie wspaniałe? Nie, bo takie same wyzwolone jak lokalne lewuski. Poza tym 20% ich i tak wyjechało więc jak nie ruszycie d@py z Polski to i tak pewnie nie znajdziecie, a wychodzenie jest o tyle dobre że na własnej skórze powyższe doświadczycie Skąd nie ma wiecznie 20-30% dziewczyn na dyskotekach czy innych eventach? Właśnie stąd że wyk@wiły z Polski
Wyjedźcie na 3 tygodnie do Azji albo Am Pd zobaczycie jak normalna relacja rozwija się bo statystyczne Polki Wam rozwaliły w głowie i same nie są punktem odniesienia do związków że niby zrobicie co się księżniczce nie podoba o pół cm wg jej widzi mi się to wypad w cholere co tylko potwierdza choćby niechęć do posiadania dzieci. Mnie Azjatki wyleczyły bardzo szybko z polek i nie jestem jak ten żuk toczący g@wno który nie widział niczego więcej poza swoją kulistą ojczyzną
Just wyjedź do Azji bro! Tam już gorąca Japoneczka czy Filipinka czeka na swojego Mirka 160 cm z kartoflanym ryjem!!
Nawet jeśli tak by było to wyjazd na drugi koniec świata tylko by poznać jakas hipotetyczna kobiete, przemeblować swoje życie tylko by poznać jakas hipotetyczna babę to jedno wielkie XD - a autor przecież szukać kobiety do związku.
I nie każdy ma zawód by pracować
Pieniacz haha
@Fjubens: j@bnięte laski nie są w stanie znaleźć normalnych facetów, no prawda niesamowite
─────────────────────
- mam 26 dni urlopu w ciągu roku
- laski przyjeżdżające do PL są w swojej turystycznej grupie
- jak za granicą przekonać jakąś do związku gdzie wpadłem do tego kraju raz w życiu i to na tydzień, dwa?
Ja zazdroszczę kobietom, że tak łatwo biorą typów z zagranicy ale to zupełnie inna bajka, gdzie wystarczy że taki zagada i już wielka miłość a ja podróżując weekendowo po różnych krajach zagaduje, próbuje podrywać, o wszystko pytam a i tak nigdy nic się nie rozwinęło. Nawet na apkach nic. Zresztą, ile znasz par mieszanych z Polakiem? bo
#wykop #kiciochpyta
─────────────────────
Masz za mało kompetencji i wyobraźni żeby w ogóle nawet pierdzieć na ten temat
Miras, laski SEA/Latino preferują białych bo:
1) nie zostawiają ich z kaszojadem gdy wyjadą do roboty za granicę
2) nie ma u białych azjatyckiego traktowania kobiet jak ostatnie g@wno
Na kasę lecą wszystkie tak samo, tylko musisz mieć wiedzę związkową(tego jest pełno po internetach) i wymagać patrzeć by miała profesję i chęć rozwoju i żadnego dawania kasy tyle. Sam mam tyle urlopu i to absolutnie wystarczy jeśli laska jest tobą zainteresowana bo azjatki szybko decydują się i idą na całość jak im się
Która rozumem nie wiele przegania małpę
Komentarz usunięty przez moderatora