Aktywne Wpisy

dominowiak +225
#heheszki #kolej #ciekawostki
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
Z jedenej strony - wielkie WOW, bo to naprawdę byłoby coś niesamowitego, gdyby zrobić magleva na istniejącej infrastrukturze!
Z drugiej strony nie mogę się powstrzymać, żeby nie stwierdzić, że pod tą ładną obudową pewnie są schowane dwa żuki szczepione dupami XD
źródło: image
Pobierz
Hrabiadraczula +645

@mirko_anonim: i już wiem, że p--------z. Nie każdy buduje dom, nie każdy ma super karierę, to są jednostki, które miały dużo więcej zaparcia, chęci do rozwoju, wyrzeczeń niż Ty. Może procent coś dostał, odziedziczył, załatwił po znajomości. Reszta na to pracowała, a Ty co w tym czasie robiłeś?
Kariera w korpo to tabelki i wieczne nadgodziny, ujowy przełożony, żonka od miesięcy nie daje i zaraz będzie rozwód, a do tego dopadła przewlekła choroba.
a później parzysz na siebie. Sylwetka ok, zdrowie ok, praca ok, spokój i chillerka.
i pozostaje ten uśmieszek pod nosem
po co ci głowa? jem niom?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Znajdź sobie jakieś zajęcie i się w nim rozwijaj, przestań myśleć o innych ludziach bo to do niczego nie prowadzi.
Jeżeli nie robisz tego wszystkiego co oni to znaczy, że tego nie chcesz. Dowiedz się czego chcesz i to rób.
Gość nie potrafi sprawnie obsługiwać komputera, trzymany w firmie jest tylko dlatego że nie ma czasu wdrażać nowej osoby, ale na LN jest senior expert IT engineer specjalist
@czarny_matt94: Już się tak tym nie podniecaj, bo to ani nie jest ich zasługa, ani jego wina.
Wszyscy wiemy że to ściema, bo jest mu po prostu dobrze tak jak jest.
W większości przypadków to wygoda jest hamulcem do rozwoju. Trzeba wyjść ze strefy komfortu i zrobić coś ze swoim życiem.