Wpis z mikrobloga

Nie ma to jak wrócić na ten gównoportal po miesiącu bana za napisanie, że są dwie płcie i zobaczyć, że cenzuruje się teraz tutaj słowo 'p--o' xDDDDDDDDDDD

18 lat konto to jednak chyba za długo.
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wykop ogólnie to walić was, ale pierwszą część komentarza kupuję. Też wątpię, żeby można było dostać bana za jedno zdanie o płciach. Natomiast wasza druga część komentarza to jest taki korpobełkot, że głowa mała xD
  • Odpowiedz
@wykop to oczywiste że za takie coś (być może jeszcze) nie ma bana ale już poszło oburzenie w świat i ludzie w to uwierzyli
świadomi użytkownicy elita internetu
  • Odpowiedz
  • 1
@wykop: napisanie, że pozostałe 2137 płci to już psychiczna jednostka chorobowa to jest obrażanie zasługujące na bana miesięcznego? Albo, że pedofile są nad wyraz mocno nadreprezentowani w środowisku LGBTQWERTY? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wyżej skasowaliście komuś komentarz i mój, w którym to zacytowałem, by kilka komentarzy niżej innej osoby identyczny komentarz dalej sobie wisiał.

Ogólnie miałem o was od dawna niskie zdanie, ale dalej mnie potraficie
  • Odpowiedz
Natomiast wasza druga część komentarza to jest taki korpobełkot, że głowa mała

@9dart: Ale to prawda. Nie mamy najmniejszego powodu ingerować w Wasze poglądy, o ile sposób w jaki je komunikujecie nie narusza regulaminu i prawa. I oczywiście o ile same te poglądy nie są sprzeczne z prawem :)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kismeth na pewno za napisanie iż są dwie płcie, wcale nie za homofobie którą uskuteczniasz z kolegami podnoszącymi rączki do góry w celu zamówienia pięciu piw ale tak naprawdę to wy jesteście wolnosciowocami

Przynajmniej raz moderacja stanęła na wysokości zadania i uciszyła fasza gdy należało to zrobić
  • Odpowiedz