Wpis z mikrobloga

Nie ma to jak wrócić na ten gównoportal po miesiącu bana za napisanie, że są dwie płcie i zobaczyć, że cenzuruje się teraz tutaj słowo 'p--o' xDDDDDDDDDDD

18 lat konto to jednak chyba za długo.
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GrammarNazi:

Z drugiej strony mam też w------e i jak ktoś się identyfikuje jako kosmita i mi nie narzuca, żebym też się identyfikował jako kosmita, to mam w to w------e

Tu nie o to chodzi. On ci chce narzucić żebyś się do niego zwracał Panie Kosmito lub piiilp-pip-piiip.
  • Odpowiedz
  • 2
oczywiście, że są 2 płcie. Jest też cała masa biologicznych mutacji oraz pschicznch dewiacji. Niektórym mylą się te pierwsze z drugimi i trzecimi.

@mistalowa: i właśnie za napisanie czegoś takiego dostałem bana ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@Kismeth nie, ja rozpisywałam się na wykopie o płci chromosomalnej i o jej podziale, podczas prawackiej degrengolady o imane khelif - https://wykop.pl/wpis/77518513/wpis, mówiłam, że wśród ssaków są dwie płcie i tłumaczyłam spektrum wyglądu opartego na androgenach, musiałeś wcisnąć typowy ideologiczny wysryw o 56 plciach jest typowo prawacki którzy ani nie umieją odróżnić angielskiego gender od s-x i nie rozumieją biologii, która w sumie jest o tyle interesująca co mogłaby ich zwalic
  • Odpowiedz