Aktywne Wpisy

LM317K +45
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Cześć Miruny,
Mam problem z różową i zastanawiam się jak u was to wygląda, bo to może ze mną jest problem.
Chodzi o kasę, nie pierwszy zresztą raz w moim związku chodzi o kasę. Konkretnie o to, że ja różowej kasy nie daje, a jej koleżanki od swoich chłopaków dostają. Zrobiła mi mini aferę, że pojechała z koleżankami na panieński i jej koleżanki płaciły kartami swoich chłopaków, a mojej się w ogóle było wstyd przyznać, że ja jej nic siana na taki wyjazd nie dałem. W ogóle, że na powinienem jej dawać tak po prostu kasę czasami, na wyjścia z koleżankami, na jakieś zakupy dla siebie itp. No jakby dla mnie to dziwna sytuacja, wątpię że moi znajomi daja tak po prostu kasę swoim dziewczynom. Jeszcze rozumiem jakbym srał pieniędzmi, ale nie sram, a wręcz przeciwnie - pracuje 6 dni w tygodniu po 10h, sam staram się żyć oszczędnie żeby na coś droższego odłożyć i jakoś mi się to mija z celem żebym miał dawać swojej dziewczynie tak po prostu kasę na p---------e. Pomijam fakt, że ja płacę za czynsz, żarcie, wakacje, wyjścia na miasto - ona rachunki za prąd no i czasem jakieś zakupy spożywcze. Może to też istotne, że dla mnie jednak przeprowadziła się do innego miasta i nie może znaleźć pracy, ale cały czas szuka no i pieniędzy trochę na boku ma.
Czy ja mam jakieś z-----e myślenie? Moja dziewczyna twierdzi, że jej nie szanuje.
Czy wy dajecie swoim różowym kasę tak po prostu na jakieś osobiste wydatki?
#zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Czy powinienem dawać swojej dziewczynie kasę na prywatne wydatki?
Olej tą karyne miras
Ona już skacze po innym
Śmieci same się wyniosły
Jeśli się nie ogarniesz w porę sam, to i tak ona będzie się rozglądać za bogatymi, rozrzutnymi frayerami, żeby przerobić na bankomat.
Ona już Cię poniża i wmawia Ci, że gachy koleżanek są lepsi od Ciebie
Jeśli nie to niech weźmie rozbieg i walnie baranka w ścianę. Chcąc pieniędzy w takim układzie to ona pokazuje że totalnie się nie szanuje. Jesteś jej chłopakiem a nie sugar daddy
@mirko_anonim: a może to ona nie szanuje twojej pracy? Co innego kiedy ludzie się umawiają, że pracuje jedno, a drugie jest na utrzymaniu tej osoby i ogarnia dom, ale z tego co rozumiem, to nie umawialiście się tak.
Ty ją znasz i musisz ocenić, który to przypadek.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
Twoim tokiem rozumowania pomyśl o tym że związek to wymiana dóbr i ona ci daje towary za które ty nie płacisz, taka jest prymitywna geneza związku w najprostszym skrócie, skoro ty tak to widzisz to dlaczego nie potrafisz zczaić tego co napisałem wyżej.
───────────
Jakieś 70 procent bab normalnie pracuje i za swoje wyjścia płaci a że poleciales na lewacka cwaniare , która próbuje wprowadzić socjalizm do związku to masz ¯_(ツ)_/¯
No fakt okoliczność łagodząca , odbić się od dna dzięki kasie piernika a później puścić się z rowniesnikiem bo dziadkowi nie staje
Już ich tak nie żałuj , tacy faceci mają
Problem tkwi w tym że żaden facet nie chce silnej niezaleznej bo kobieta która dysponuje własnymi pieniędzmi, chce być szanowana na jego poziomie a to dla większości facetow ujma , z ręką na sercu ci powiem że robienie cokolwiek dla faceta i płacenie z nim na pół to najprostsza droga do tego żeby zaczął zdradzac bo