Wpis z mikrobloga

Widzieliście nowe Heroesy, które mają być najbardziej spójne z legendarną trójką?
Kurde, ciekawe :D mam wrażenie że warto będzie dać im szansę, jeśli deweloperzy potrafią zrozumieć ich grupę odbiorczą i co fani lubią w tej grze.

Znalezisko

#heroes #homm3 #gry #oldenera #heroes3
b0dyload - Widzieliście nowe Heroesy, które mają być najbardziej spójne z legendarną ...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@JackBauer666: czy bardziej to nie wiem, jak sie spojrzy na screen z HoMM3, to jest bardzo kolorowo, kontrastowo :D Trawa jest jaskrawo zielona, woda mocno niebieska itp - ale byla inna technologia. Osobiscie podoba mi sie ten sposob odwzorowania grafiki :)
  • Odpowiedz
@b0dyload: poki co to wyglada bardziej cukierkowo niz h3, ale czas pokaze. jak mnie w-------y kolory w d3 to se filtr wrzucalem, zeby przypominalo d2/d1

@JackBauer666: Przepraszam, ale mało co może wyglądać bardziej cukierkowo od heroesów 3 xD
  • Odpowiedz
@Kryspin013 racja. Np remaki :) i nowsze części. To zobacz se necropolis. Jest nasycenie ale jednostki przynajmniej nie wywołują śmiechu. Taki Torchlight to kolejny przykład że cukierki to niekoniecznie kontrast
  • Odpowiedz