Aktywne Wpisy
wazogrodowy +3
Cześć wykop. Jestem tu nowy. Ch iałbym się przywitać i mam nadzieję że zostanę tutaj przyjęty
Hellicon +22
W ogóle to jestem zażenowany postawą Mirków. Toruńska Zuzia odnalazła się po weekendzie, a tu brak memów i jazdy po temacie. Te wszystkie Mirabelki z tekstami 'nie wiesz, nie oceniaj, pewnie ufo ją porwało' zasługują na roast. O klasycznym 'rodzina prosi o niezadawanie pytań' to już nawet szkoda gadać.
Obudziły się płatki śniegu, tyle lat psy kooegzystowały razem z ludźmi, a teraz ludziom wszystko przeszkadza. Weźcie wy się odizolujcie od społeczeństwa najlepiej xd
Nawet jak masz zaczipowanego psa to czasem nie zobaczysz czy żyje, bo albo: został zakopany, spalony (bez asysty weterynarza), ciało zostało wrzucone do wody (aka utopione) itd. Więc te dane można sobie wsadzić między bajki...
Komentarz usunięty przez moderatora
Stąd to powiedzenie "on nie gryzie". Bo normalnie większość gryzła zawsze, a ten jego zazwyczaj nie gryzie.
Ale jak u----e to trudno. 50 zł mandatu.
@Moh1kanin: och nie, ludzie mają czelność walczyć o własny komfort... Niebywałe!
Komentarz usunięty przez moderatora
Bo piesek nie gryzie i on tak tylko dla zabawy warczy...
@Moh1kanin: od tylu lat patusy pozwalają na ataki swoich kundli na dzieci - komu to przeszkadza?