Aktywne Wpisy

Qurvinox +54
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

ChlopoRobotnik2137 +271
Udało się dojść , zrobiłem dziś 55,56 km. Jestem w makdolca przy autostradzie , jest 21:43 i nie wiem gdzie będę spać . Chyba w jakie krzaki pójdę bo gdzie indziej . Już zimno się zrobiło no i teraz czuję te km w ciele .
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
To moje zamówienie , wziąłem deala z
- mc double
- 4 nugetsy
- małe frytki
źródło: image_picker_B2EFBFC7-244C-43F1-83D2-9C1E71D46DF6-41203-000004A148A90AD4
Pobierz

Prezes Urzędu Leków nagania na szczepionki i powołuje się na stronnicze badania.
Dlaczego nie wspomina o słabościach tego badania?
Badanie dotycz nieaktualnego okresu 2018–21, gdzie dominował wariant Delta. Od 2022 dominuje wariant Omicron, który jest znacznie łagodniejszy.
Ograniczona szczegółowość kodowania diagnostycznego: W badaniu wspomniano, że kody diagnostyczne w norweskich danych są dostępne tylko na poziomie trzycyfrowym (np. I51 zamiast I51.4). Ten brak szczegółowości może pogorszyć dokładność i analizowanie powikłań zdrowotnych prowadząc do potencjalnej błędnej klasyfikacji oraz błędnych wniosków.
Konflikt interesów: W badaniu wymieniono kilka grantów i opłat za konsultacje otrzymanych przez autorów od firm farmaceutycznych. Chociaż zostały one ujawnione, nadal może istnieć podejrzenie stronniczości, zwłaszcza jeśli podmioty finansujące są zainteresowane wynikami badania.
Zaszczepione osoby wciąż mogą doświadczyć long-Covid, a szczepionka zwiększa ryzyko wystąpienia poważnych powikłań jak zapalenie mięśnia sercowego, czy udar mózgu.
70% pacjentów z long-Covid spowodowanym wariantem Omicron wyzdrowieje w ciągu roku.
#koronawirus #covid19 #szczepienia #medycyna #lekarz #zdrowie
źródło: Maxthon Snap20240829120103
PobierzCzy Cessak działa w interesie zdrowia Polaków?
Pomyliłeś znowu tagi.
Nadal jesteś "generałem", a nie doktorem jak za covida. A sio
Oo ciśnienie ci mocno skacze, gdy ktoś obnaża twoje trolowanie.
Słabą masz psyche, kolo.
Kłamiesz i mieszasz, jak kazali, co?
Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? On nie twierdzi, że tak nie jest tylko, że w mediach zalecali szczepienie się na obydwa wirusy. I na covida i na
Wszystko pięknie ładnie, ale powtarzasz kłamstwa mainstreamu. Nie ma różnicy między Deltą, Omicronem i innymi wariantami. To jest ten sam wirus cały czas z nieistotnymi zmianami dla kwestii epidemiologicznych. Wirusy, które są się różnią wystarczająco istotnie są nowymi szczepiami. Nowe szczepy powstają ekstremalnie rzadko (np. wirus świńskiej grypy w 2009 i