Aktywne Wpisy
qba2004 +1
Pytanie do Mirków i Mirabelek doświadczonych w sferze romantycznej - warto bawić się w związek na odległość np. 70 km i godziny jazdy w jedną stronę do Poznania? Czy lepiej postawić na to, żeby znaleźć dziewczynę u siebie na miejscu, nawet jeśli to zadupie?
#randkujzwykopem #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
#randkujzwykopem #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski
Jak wyżej
- Związek na odległość jest spoko 34.7% (33)
- Lepiej poszukać na miejscu 65.3% (62)

0caffe +1
Jest jakiś sensowny argument że sprzedają jeszcze klawiatury i myszki które mają swój osobny dongle w czasach kiedy praktycznie każdy PC, laptop, smartfon a nawet smart TV ma Bluetooth?
#informatyka #pytanie #elektronika #pcmasterrace
#informatyka #pytanie #elektronika #pcmasterrace
źródło: temp_file872770882482767449
Pobierz

Strona miałaby być wizytówką firmy + cennik + zdjęcia z realizacji zleceń.
Wiem, samemu można zrobić, ale pytam z perspektywy jakbyście wy to mieli wycenić dla klienta?
#wordpress #it #pytanie
Czy da się zrobić taniej? Pewnie tak, ale wtedy trzeba się liczyć z niższą jakością lub brakami. Szwagier, kuzyn, student zrobi taką stronę w niższej cenie, ale gdy przyjdzie do aktualizacji
Jak WP to osobiście wyceniłbym od 2000 netto (w miarę na szybko, przeciętna jakość), do ok 10000 (projektowanie treści pod klienta, z nastawieniem na sprzedaż
Mam w tym trochę doświadczenia, niestety w postaci obsługi, edycji, podstaw ceo. I jeżeli przekonam się i pójdę w to, to drogi Mirku wiszę ci dobre żarcie, chodziło mi o minimalny pułap cenowy takiej usługi.
Ma być to formą dorobienia, nie stałym dochodem.
Dziekuje raz jeszcze!
Już nie jednego klienta od nich migrowałem bo płacili po 1500zł za hostowanie prostej wizytówki.