Aktywne Wpisy

kre-dens +86
Ogladam wlasnie Kanal Sportowy, który prowadzi naklejka na kibel, a gosciem jest Milik. I co wlasnie powiedzial odklejony Areczek:
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
"nie jestem gotowy teraz na polska lige, chcialbym pograc jeszcze na takim poziomie jak wczesniej"
Przypominam, chlop ma 32 lata, ostatni powazny mecz 2,5 roku temu, gol? To trzeba do kronik historii Juventusu spojrzec.
I ten komentarz z czatu doslownie w samo sedno! :D
#mecz #pilkanozna #kanalsportowy
źródło: arek
Pobierz
Milanek93 +31
#321685 Huop ma tak zielono w ogrodzie. Sam kiedyś robił z ojczymem automatyczny system nawadniania ogrodu. Co roku też trawa jest wertykulowana i aeratowana. Nawożona też jest. I tak o to wygląda. Zielono mi.
źródło: 1000015123
Pobierz

Która aplikacja po #prawo jest najbardziej opłacalna? Notariat, adwokatura czy kssip? #prawnik #zarobki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Pozdrawiam, student V roku, młodszy konsultant podatkowy
Połączenie radca + doradca podatkowy/rzecznik patentowy + praca w dużym mieście wojewódzkim i obsługa biznesu.
Kssip to może jest dobry dla autystyków z UJ xdd
Sam planuję zdobyć jeszcze uprawnienia doradcy podatkowego.
Btw. pamiętam anegdotkę jak mi stary racuch opowiadał, że miał kumpla po UJ, mega kujona, co został sędzią i zarabiał w tym biednym sądzie rejonowym na tamte czasy 9-10k, a jego drugi kumpel, co ledwo zdał studia
Z tego co pamiętam to on właśnie tego mandatu nie przyjął nawet. Zresztą nawet jakby przyjął to i tak za powoływanie się na urząd by wyleciał. Byli