Wpis z mikrobloga

kiedyś otyłość była symbolem statusu, jak ktoś był gruby to był gruby bo go po prostu było na to stać i każdy wiedział, że musi być jakimś szlachcicem, albo bardzo zamożnym chłopem z dużą ilością ziemi, dzisiaj otyłość jest co najwyżej oznaką braku kontroli nad własnym ciałem i popędami, symbol bogactwa się zmienił, dzisiaj jak chcesz pokazać, że jesteś szlachcicem, który nic nie musi bo ma od tego ludzi to załączasz tempomacik 100km/h na autostradzie i sobie jedziesz na czilku bo tobie się nigdzie nie śpieszy i masz czas, a leszcze, którym się wszędzie śpieszy muszą z---------ć minimum 160 bo jak się spóźnią do roboty to janusz nie wypłaci żałosnej premii, nic dziwnego, że to zawsze są jacyś frustraci życiowi, agresywni i pierwsi do prowokowania road rage
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 58
a jak ktoś po prostu lubi z---------ć?

@JaNieGejJaPapiesz: a jak ktoś po prostu lubi w dupę, ale twierdzi, że nie jest gejem? Może i nie jest, ale przekaz do społeczeństwa idzie, tak samo jak można twierdzić, że lubi się z---------ć, albo po prostu lubi być wykorzystywany w robocie, przekaz do społeczeństwa idzie bez względu na stan faktyczny
  • Odpowiedz
@Soothsayer: a opowiem, bo mnie nosi. W czwartek wracałem z biura. Tempomat na 95kph, trzymanie odstępu ustawione na 4 sekundy i prawy pas. Wtedy pojawił się on. Wiekowy MAN, który najpierw usiadł ma na ogonie i coś cobie mrugał długimi, bo cały czas automat trzymał odstęp przed poprzedzającą mnie ciężarówką. Kiedy natomiast postanowił mnie wyprzedzić, ciężarówka przede mną przyśpieszyła o 5kph i dobrnęliśmy do maksimum możliwości MAN-a i je przekroczyliśmy.
  • Odpowiedz
To niech w--------a na tor bo kończy sie to tak jak w przypadku Majtczaka zazwyczaj albo z tym typem synem pożal się boże królowej życia

@Szalom: według wysrywu OPa i możliwe że ciebie, Majtczak był zwyczajnym biedakiem którego nie było stać na powolną jazdę ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czy wymyślicie w końcu jakąś teorię która ma przynajmniej szczątkowy sens?
  • Odpowiedz
@Rustyyyy Faktem jest że Polacy żyją w pośpiechu. A Majtczak to bananowe dziecko dodajmy do tego przyzwolenie na piractwo drogowe i road rage i mamy mieszankę wybuchową.
  • Odpowiedz
@Szalom: Tak, czy właśnie nie o to chodzi? By jako dorosły móc się bawić jak dziecko i nie ponosić za to konsekwencji?
Sportowy samochód który nie ma większego sensu bo ani to nie jest praktyczne i dużo pali.
Do tego jazda bez celu z dowolną prędkością, a w razie problemów można uciec od konsekwencji a tych którzy szczekają postraszyć sądem.
  • Odpowiedz