Zmień technikę, uczcie się siebie, to nie jest tak, że coś, co działa na jedną kobietę, będzie działało na inną
I tak można to w sumie podsumować. Miało się kobity wcześniej i jedna chciała długiej gry wstępnej inna oral na początek a aktualna żona woli bez rozgrzewki jakiejkolwiek tylko od razu przejście do akcji i im mocniej tym lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mirko_anonim: Rozgrzewka i nastrój to jedno, ale też indywidualne dodatkowe bodźce. Jedna może dojść dwa razy szybciej przy 69, a druga wcale bo ją rozprasza lodowanie. Moja też potrzebuje chwili na dojście, ale przypadkiem odkryłem, że palec w tyłku skraca to wszystko do 2 minut. 😛
Anonim (nie OP): tak, to normalne, a jak póki co nie znasz za dobrze jej reakcji, to można łatwo wytrącić ją z równowagi jak zrobisz coś nie tak. Liż i rób jej dobrze i się nie przejmuj, jak w końcu dochodzi to spoko.
#ksiazulo Wszystko co mogło pójść nie tak to poszło - zbiorowa nagonka, widzowie nie uwierzyli w jego kłamstwa i się odwrócili od ksiazula, muala straciło swój status, jego kontent nie ma już dalej żadnego sensu, śmierć pracownika w fabryce robiącej pizzę, jeszcze wpadł filmik z babka dzień przed premierą. Jeszcze brakuje żeby ogłoszono że babka umarła w nocy po skosztowaniu pizzy. Jak widzę pudełko od tej pizzy to chce mi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
I tak można to w sumie podsumować. Miało się kobity wcześniej i jedna chciała długiej gry wstępnej inna oral na początek a aktualna żona woli bez rozgrzewki jakiejkolwiek tylko od razu przejście do akcji i im mocniej tym lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Standardowy wybór rozumem i oczami, związki bez połączenia.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów