Aktywne Wpisy

fuji +124
Chłop 36 lat i w końcu kupił pierwszy nowy samochód w życiu. Chłop sobie obiecał, że jak kiedyś będzie już dorosły i będzie go stać na nowe auto, to kupi coś fajnego, ale jednak krakowski centuś mocno i chłop jest za chytry nawet na swoje marzenia ʕ•ᴥ•ʔ więc ostatecznie kupił najpopularniejszy samochód w USA, czyli Forda F-150... a nie czekaj, w tym roku F-series spadło z rowerka i
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
frugASS +134
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Odcinasz od mózgu i więcej jest w mięśniach w nogach.
Mialem dokladnie tak samo jak Ty. Nabijalem sie z tych co mieli te koszulki i spodenki.
Ale ze nie dalo mi to spokoju to kupilem zeby wytestowac. Jest ogromna roznica :DDD Przestalem sie nabijac :P
Podobnie SPD. Niebo a ziemia. Ale tutaj ostroznie bo mozna se kolana rozwalic (jestem tego zywym przykladem)
@gorzki99: jak to zrobiłeś?
Jest wiele aspektów, ale przede wszystkim wygoda i bezpieczenstwo. Podczas jednej, dłuższej jazdy wykonujesz kilka tysięcy ruchów. Dzięki obcislemu strojowi nic się nie ociera, nie odgniata i nie piecze. Trzecia sprawa to hałas nieprzylegających ciuchów podczas szybszej jazdy. Już jak założysz wiatrówkę, która tak nie przylega odgłos łopotania wkurza. Po czwarte możliwość korzystania
@nasi-lemak: Odpowiem ale uprzedzam ze to tylko moja teoria.
30 lat jezdzilem na rowerze. I to nie do sklepu po bulki ale calkiem fajne wycieczki. I w pewnym momencie postanowilem "zainwestowac" wlasnie w odpowiedni ubior i
One serio robia robote. Robia roznice.
Teraz - z perspektywy czasu i doswiadczenia - nie zalowalbym kasy na fita.
Ale jak wspomnialem to tylko moja teoria. Ze na ficie by dostosowali ustawienia podemnie a mnie mnie pod ustawienia. Nie
Jak napisalem wczesniej - to tylko moja teoria ktora wyniknela z obserwacji. Czy jest prawdziwa? Nie wiem. Czy moze byc prawdziwa? Mysle ze tak.
Ja se oba kolana uszkodzilem juz za dzieciaka. jednym przyperdzielilem w szyne tramwajowa a drugim w metalowy slupek z bramki. Znajdz mi kogos kto tak ma :P
Zdaje sobie sprawe ze