Aktywne Wpisy

Pilarz +80
#demografia wiecie ile dzieci urodziło sie w gminie liczącej 6279 mieszkańców w 2024 roku? Podpowiem tylko, że Polska B.
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)
My naprawde nie zdajemy sobie sprawy z tego jaka czeka nas katastrofa demograficzna( ͡° ʖ̯ ͡°)

GangKobry +20
Niema chyba drugiej grupy tak ruchanej na kasę jak ajfoniarze, a najlepsze, że ci myślą, że mają produkt premium.
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
Bieda aparat 48mpix od lat ten sam z niewielkimi zmianami
Bieda 6 rdzeni procesora gdzie tanie modele mają po 8
Bieda 8GB RAM gdzie i tak zrobili progres bo do tej pory było tylko bardzo tanio bo tylko 6RAM jak kompletnie najtańsze modele na rynku
Bieda bateria 3500mah gdzie bieda standard na rynku to 5000( ͡º
źródło: temp_file2208918417958997656
Pobierz![Luksusowy pstryczek z PRL [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/61419f4724102fa29499d7a9d89fa296769b112f9fb14417eb12d5a3613852fb,q80.jpg)

Odcinasz od mózgu i więcej jest w mięśniach w nogach.
Mialem dokladnie tak samo jak Ty. Nabijalem sie z tych co mieli te koszulki i spodenki.
Ale ze nie dalo mi to spokoju to kupilem zeby wytestowac. Jest ogromna roznica :DDD Przestalem sie nabijac :P
Podobnie SPD. Niebo a ziemia. Ale tutaj ostroznie bo mozna se kolana rozwalic (jestem tego zywym przykladem)
@gorzki99: jak to zrobiłeś?
Jest wiele aspektów, ale przede wszystkim wygoda i bezpieczenstwo. Podczas jednej, dłuższej jazdy wykonujesz kilka tysięcy ruchów. Dzięki obcislemu strojowi nic się nie ociera, nie odgniata i nie piecze. Trzecia sprawa to hałas nieprzylegających ciuchów podczas szybszej jazdy. Już jak założysz wiatrówkę, która tak nie przylega odgłos łopotania wkurza. Po czwarte możliwość korzystania
@nasi-lemak: Odpowiem ale uprzedzam ze to tylko moja teoria.
30 lat jezdzilem na rowerze. I to nie do sklepu po bulki ale calkiem fajne wycieczki. I w pewnym momencie postanowilem "zainwestowac" wlasnie w odpowiedni ubior i
One serio robia robote. Robia roznice.
Teraz - z perspektywy czasu i doswiadczenia - nie zalowalbym kasy na fita.
Ale jak wspomnialem to tylko moja teoria. Ze na ficie by dostosowali ustawienia podemnie a mnie mnie pod ustawienia. Nie
Jak napisalem wczesniej - to tylko moja teoria ktora wyniknela z obserwacji. Czy jest prawdziwa? Nie wiem. Czy moze byc prawdziwa? Mysle ze tak.
Ja se oba kolana uszkodzilem juz za dzieciaka. jednym przyperdzielilem w szyne tramwajowa a drugim w metalowy slupek z bramki. Znajdz mi kogos kto tak ma :P
Zdaje sobie sprawe ze