Aktywne Wpisy

krolowa_lodu +24
Nie chcesz dzieci nie ma problemu- nie wyciągaj łapę po emeryturę. Twoje składki które obecnie płacisz pójdą na pokrycie długu państwa, który wziął się stąd że emerytury dostali ci co nic nie wpłacili do systemu. Kto jest na to gotowy? Bo to jest prawdziwy warunek KONIECZNY bezdzietności. Jeśli tak to szacun i szerokiej drogi.
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
#bezdzietnosc #demografia #zus #dlugpubliczny #antynatalizm
nowszyja +200
Za zabicie dwóch kobiet 1,5 roku (będzie przez to mógł zamienić to na dozór elektroniczny), za zabicie strusia 4 lata xD I żeby nie było, nie bronie tego zwyrola od strusia, ale kara dla adwokata od "trumny na kółkach", to naplucie na twarz rodzinom ofiar. A poniżej jak sędzią bronił (!!!) oskarżonego:
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
#polska #prawo #samochody #polskiedrogi
źródło: HCqBR27XMAAeG3o
Pobierz

![Wielki upadek SCT. Czy STREFY CZYSTEGO TRANSPORTU znikną? [RAPORT 2026]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/f8d1181eea3b48e30418ff6f39c0d8607f2989690ec87358cd6550b3e61829fa,q80.jpg)

#fizjoterapia #medycyna
Czy to naderwany dwugłowy uda? Dzisiaj podczas stretchingu trochę przesadziłam i w jednej figurze w pewnym momencie poczułam jakby kliknięcie/przemieszczenie się (?) przyczepów mięśniowych pod pośladkiem. Ból jest uciskowy, tak jakby ta część mocno się spięła. Mogę chodzić (ale powoli) i ruszać nogą, nawet porolowałam to miejsce, czuję tam napięcie, ale nie ma obrzęku i krwiaka. Boję się, że to coś poważnego, mówiąc szczerze to nie wiem czy bardziej się przestraszyłam i boli, bo ciągle myślę o tym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 2a2652db285d31b3dbcf5b268d2c64ee0d74eb042c053b9fd6c4db2434c0fd21
Pobierz────────────────────