Aktywne Wpisy

Finesta +1023
#rozdajo
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
Cześć misiaczki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że zbliżają się święta, to czas na małe rozdajo.
A do oddania mam Sapphire RADEON RX 580 NITRO+ Special Edition, 8GB.
Nie jest to obecnie szczyt techniki, sama wartość karty też nie powala, ale może komuś przyda się taki dodatek. Fajnie jakby wpis plusowali ludzie, którym faktycznie ta karta się do czegoś przyda.
Pluski zbieram do 24.12, a same rozjado odpalę
źródło: 1000040147
Pobierz
PorzeczkowySok +61

Jak idę na zakupy lub na basen, to plecak i wszystko tam ląduje.
Jak idę na dłuższy spacer, to plecak jest niewygodny. Szybko się męczę. W lecie mocniej się pocę.
W zimie kurtka - to wtedy klucze, portfel, telefon, karty, jakieś potrzebne dokumenty - wszystko tam ląduje.
W lecie w przypadku krótkich spodenek:
- telefon - do jednych nie wejdzie, do drugich ledwo co i boję się, że wypadnie
- klucze - lądują luzem w kieszeni, co trochę wadzi, ale po dłuższym chodzeniu masz pewność, że powstanie dziura
- portfel - podobnie jak z telefonem, wolę już luzem włożyć potrzebne dokumenty (w tylnej nie próbowałem, bo strach)
A jak kupisz lub dostaniesz jakieś większe przedmioty, to nie ma co z nimi zrobić.
Jakieś cięższe i duże objętościowo przedmioty w kieszeniach działają jak ciężarki, czyli po dłuższym chodzie zaczniesz odczuwać mięśnie w tym miejscu. Gładki materiał włożonych przedmiotów będzie powodował mniej otarć, itd.
W spodniach (krótkich i długich) kiedyś miałem otarcia od szwów - ok, nosiłem wtedy cottonworldy, a teraz dłuższe bokserki.
Ale ciekawi mnie, w czym wykopki noszą rzeczy osobiste. Czy zawsze plecak / torba / nerka, czy wszystko w spodniach.
#modameska #spodnie #ubierajsiezwykopem
źródło: 952c2c74eedd887bd5a04c2198068cc1e8889098c30d36e26739790e26b6c557
Pobierzźródło: temp_file3041375441816891106
Pobierzjak wychodzę na miasto chlać to bojówki (no ale nie moro tylko czarne jak człowiek), gotówka w kieszeń, telefon, klucze ew. fajki i mokre chusteczki i to wszystko
Czasami jak dłuższy wypad to plecak i w nim wszystko.
Nie rozumiem ludzi co noszą ze sobą portfele wypchane uj wie czym, dokumenty, karty, hajs a
@SendMeAnAngel: Nerka
- w lewej kieszeni przedniej: telefon
- w prawej kieszeni przedniej: portfel i/lub słuchawki TWS
- w malutkiej kieszonce, co nikt nie wie po co istnieje: klucze
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzPrawa kieszeń - telefon - nie lubię dużych smartfonów więc nie mam problemu, żeby go tam zmieścić.
Lewa kieszeń - słuchawki, klucz (1szt.) do domu+pastylka do domofonu oraz ewentualnie kluczyk do samochodu.
Prawa tył - mały portfel w którym się mieści tylko bilon, gotówka i dowód osobisty.
Niczego więcej nie potrzebuje.