Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, mam zamiar kupic konkuter jako ze zepsul mi sie poprzedni jednak nie mam umiejetnosci zeby go zlozyc, a na czesci chyba sie bardziej oplaca. Czy jest jakis sklep/serwis ktory dobrze sklada taki komputer? czy powinienem kupic czesci i zamowic "serwisanta" ktory mi zlozy na zywca kompa? Nie chce sie spalic na skladaniu samemu z youtubem. Jezeli ktos moze mi podpowiedziec rozwiazania/serwis w ktorym moge kupic kompa + zlozenie, ktore nie bedzie januszowe bede wdzieczny

#informatyka #pc #komputer

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:
@majk3l <- jak chcesz mieć pewność, że będzie dobrze dobrane, skonfigurowane i złożone to mamy tu gościa który się tym zajmuje profesjonalnie. Reklamacji nie było z tego co się orientuje tutaj, a na kompy skąłdane w xkomach albo morelach tu ludzie narzekali, że fuszerka parę razy już z tego co kojarzę, z resztą nie ma co się dziwić, tyle sprzętu co się u nich dziennie przewala przez praktykantów
  • Odpowiedz
a na kompy skąłdane w xkomach albo morelach tu ludzie narzekali

@10129: Nie generalizuje się oczywiście na pojedynczym przypadku ale ja mam kompa złożonego w x-komie w 2019 roku. Do dziś działa sprawnie, przyjechał super zapakowany, kable też ładnie ogarnięte w środku, nic nie musiałem poprawiać.
O morele natomiast słyszałem dużo historii z horroru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@SkeletonKing: dokładnych statystyk nie mamy jaki procent jest spartaczony, na pewno będą ludzie gdzie soc jest nie tak bo oni bardzo dużo tego sprzedają i musi w końcu jakiś błąd wystąpić.

nie trzeba dużo szukać na tagu #xkom aby coś znaleźć https://wykop.pl/wpis/77170751/xkom-x-kom-jakie-macie-doswiadczenia-z-x-komem-zak jednak

różnica jest taka, ze dla xkomu fora/wykop to pewnie mały procent klientów i mają wywalone w to, zę ktoś poszczeka. tam głównie kupują ldzuie którzy
@xHNL 0
#xkom #x-kom

Jakie macie doświadczenia z x-komem? Zakupiłem komputer (konfiguracja indywidualna) wraz z montażem premium. Komputer przyszedł wadliwy, odesłałem na reklamację nr 1 - wrócił z tą samą wadą. Następnego dnia odesłałem z powrotem na kolejną reklamację i tak sobie czekam i czekam. Miesiąc mija, komputer
  • Odpowiedz