Aktywne Wpisy

Gdzie się podziały grube niskie puszki? Wszystko jest teraz w wąskich wysokich.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
źródło: obraz
Pobierz
uzaleznilam sie jak n------n od diazepamu, najpierw bralam zgodnie z zaleceniami lekarza a potem zarzucałam sobie dla relaksu, kiedy mi sie zachce, zeby było fajniej. Nie moglam potem sie ogarnac i bez tabletek nie chcialo mi sie zyc, typowe narkomaństwo, powiedzialam o tym psychiatrze ktory pomogl mi z tego wyjść, calkowity zakaz wszystkich benzo itp. ale szło to w c--j ciezko i wspomagajaco przepisal mi pregabaline bo to podobno nie uzaleznia. PODOBNO.

najwięcej bajają o tych możliwościach
@mirko_anonim: ale pokrętna logika. To tak jakby złodziej narzekał, że ma za dużo rzeczy nakradzionych i go to przytłacza, bo prawo nie jest dostatecznie surowe dla złodziei.
─────────────────────
· Akcje:
Zasadnicza kwestia czy wykorzystywanie swojej atrakcyjności i wyrywanie czego się da to korzystanie z życia?
Czy tak na dłuższą metę skończenie z setką zaliczonych kobiet jest czymś pozytywnym?
Ja jestem na tyle śliczny, że raz jak szedłem przez De Wallen to Pani z wystawy za mną wyszła, żony kolegów wskakują mi na kolana, a jak ostatnio w ciągu kilku lat raz byłem w barze to jedna kobieta zaproponowała, że
@mirko_anonim: bo znam realnie takich "graczy" i ostatnie co sobie wyobrażam to że taki człowiek w piękny słoneczny dzień siedzi na wykopie i pisze bajty z anonima xd
tacy ludzie z Julczyskami nad jeziorem siedzą, albo na hotelach w ramach długiego weekendu
@Errad: dokładnie - ludzie normalni psychiczni, celebryci, biznesmeni - oni wszyscy raczej mają ŻONY albo stałe partnerki
zapewne jest w ich życiu moment gdzie sobie "korzystają z życia" jak Kuba W. ale koniec końców chcą mieć miłość i ciepło ogniska domowego a
@mirko_anonim: widać jesteś wybitnie płytką osobą, skoro nawet nie dopuszczasz w takiej sytuacji myśli, że chłop może znalazł idealną dla siebie kobietę i chce z nią spędzić resztę życia. No ale w sumie nie ma czego oczekiwać, skoro