Wpis z mikrobloga

• 8
@mirko_anonim niestety kobiety targane emocjami i od nich uzależnione nie potrafią same myśleć więc trzeba to robić za nie dla ich i własnego dobra.
Że względu na efekt i pod warunkiem że to prawda - dobrze zrobiłeś.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Fake, normalni 30-latkowie nie wiedzą co to tiktok. Tak czy siak mam nadzieję, że różowa ci wykop niedługo zablokuje, bo ewidentnie zrył ci mózg, ktoś cię musi uratować przed samym sobą.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @kasiknocheinmal być może jest, każdy ma jakieś wady, większości się wydaje że sami wiedzą co dla nich dobre ale bez znajomości technologicznych możliwości tych aplikacji (że coś można zablokować, ogranicznych lub wyłączyć) jak widać gorzej jest ;)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @razdwatrzy55 ale taka zmiana od razu się rzuca w oczy i będzie wymagała tłumaczenia i zwracania na siebie uwagi, ograniczanie funkcji w social mediach póki co nie zostało zauważone - ja jestem bardziej techniczny, ona w ogóle się nie interesuje technologią i raczej nie wie, że takie opcje tam są możliwe

• Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli to nie bejt, to gratuluję – w Chinach znajdzie się odpowiednia praca pod tym kątem. Manipulowanie algorytmami, by poprawić relacje, to coś, co tam na pewno docenią. Twój talent w tym kraju jest stracony XD
  • Odpowiedz
Fake, normalni 30-latkowie nie wiedzą co to tiktok. Tak czy siak mam nadzieję, że różowa ci wykop niedługo zablokuje, bo ewidentnie zrył ci mózg, ktoś cię musi uratować przed samym sobą

@pianinka: Używają go ludzie starsi ode mnie, więc tacy generalnie też tam są. W sumie nawet moja teściowa ogarnia social media lepiej ode mnie. Tyle, że mnie to w sumie nie interesuje kto gdzie jeździ, co je, cudze dzieci.
  • Odpowiedz