Aktywne Wpisy

Cześć Wykopowicze,
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano
Muszę się w końcu wygadać, bo przeżywam coś strasznego i kompletnie nie wiem, jak sobie z tym poradzić. Jestem ofiarą stalkingu — mam wrażenie, że ktoś celowo niszczy każdy aspekt mojego życia: pracę, poczucie bezpieczeństwa, zdrowie psychiczne.
Zaczęło się od tego, że odkryłam, że ktoś monitoruje każdy ruch na moim telefonie. Potem odkryłam że ktoś z sąsiadów mnie podsłuchuje. Wszystko, co mówiłam w prywatnych rozmowach, było potem używane przeciwko mnie. Tak zmanipulowano

kreA 0
Cześć Mirki, czeka mnie wymiana podłogi od strony kierowcy w mojej klasie premium i mam do was pytanie. Jaki byłby orientacyjnie koszt takiej zabawy u blacharza? A może jest ktoś z #walbrzych bądź #wroclaw czy tam inne bliskie miejscowości co by się tego podjął? #blacharstwo #motoryzacja

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Jest jakiś termin/definicja w psychologii na to? Otóż świadomie odrzucam od siebie ludzi, niszczę relacje rodzinne bez powodu. Dziewczyny nie mam, ale jeśli znajdę to ja już w głowie obmyślam plany jak tu zakończyć tę relację. Uwielbiam nie odpisywać na wiadomości albo udawać pokrzywdzonego. Może mi być z drugą osobą najlepiej na świecie a i tak będę dążył do zniszczenia tego, mimo że w głębi duszy tego nie chcę, ale w środku jest głos który każe mi to robić i jest silniejszy ode mnie.
#psychologia #pytanie #psychiatria #zwiazki #rodzina #przegryw #depresja #leki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: To diabeł. Idź do egzorcysty.
Nie daj sobie wmówić, że jesteś z-----y. Ludzie potrafią się poniżać i niszczyć swoją godność tylko po to, żeby lgnąć do innych, często są uzależnieni od toksykow czy socjopatów i nie umieją tego zmienić, bo boją się samotności.
Najszczęśliwszy człowiek na Ziemii to ten, który dobrze się czuję sam ze sobą i nie potrzebuje innych.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Pasuje do narcyzmu.
ale też:
Lęk społeczny
niby piszesz że nie chcesz ale chj cię tam wie.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91