Aktywne Wpisy
anonimowy_programista +1206
rodnekr +584
Elon Musk* w ostatnie 60 godzin:
- złapał rakietę o wysokości 70m, która kilkanaście sekund wcześniej leciała ku Ziemi z prędkością 1600km/h;
- zaprezentował pierwszy przeznaczony do masowej produkcji samochód autonomiczny (robotaxi) bez kierownicy;
- zaprezentował również autonomiczny bus dla 20 osób;
- zapowiedział uruchomienie przez Tesle usługi autonomicznej taksówki na 2025 (w USA);
- wpuścił między ludzi ~30 robotów humanoidalnych, które bez kabla, kierowane zdalnie przez pracowników firmy, chodziły, rozmawiały i obsługiwały gości na imprezie Tesli przez wiele godzin;
- złapał rakietę o wysokości 70m, która kilkanaście sekund wcześniej leciała ku Ziemi z prędkością 1600km/h;
- zaprezentował pierwszy przeznaczony do masowej produkcji samochód autonomiczny (robotaxi) bez kierownicy;
- zaprezentował również autonomiczny bus dla 20 osób;
- zapowiedział uruchomienie przez Tesle usługi autonomicznej taksówki na 2025 (w USA);
- wpuścił między ludzi ~30 robotów humanoidalnych, które bez kabla, kierowane zdalnie przez pracowników firmy, chodziły, rozmawiały i obsługiwały gości na imprezie Tesli przez wiele godzin;
Jest jakiś termin/definicja w psychologii na to? Otóż świadomie odrzucam od siebie ludzi, niszczę relacje rodzinne bez powodu. Dziewczyny nie mam, ale jeśli znajdę to ja już w głowie obmyślam plany jak tu zakończyć tę relację. Uwielbiam nie odpisywać na wiadomości albo udawać pokrzywdzonego. Może mi być z drugą osobą najlepiej na świecie a i tak będę dążył do zniszczenia tego, mimo że w głębi duszy tego nie chcę, ale w środku jest głos który każe mi to robić i jest silniejszy ode mnie.
#psychologia #pytanie #psychiatria #zwiazki #rodzina #przegryw #depresja #leki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: To diabeł. Idź do egzorcysty.
Nie daj sobie wmówić, że jesteś z-----y. Ludzie potrafią się poniżać i niszczyć swoją godność tylko po to, żeby lgnąć do innych, często są uzależnieni od toksykow czy socjopatów i nie umieją tego zmienić, bo boją się samotności.
Najszczęśliwszy człowiek na Ziemii to ten, który dobrze się czuję sam ze sobą i nie potrzebuje innych.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Pasuje do narcyzmu.
ale też:
Lęk społeczny
niby piszesz że nie chcesz ale chj cię tam wie.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91