Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cześć wszystkim!
Chciałem opowiedzieć wam pewną historię pewnej znajomości oczywiście jeszcze się nie zakończyła i póki co w planach tego nie mam, ale chciałem usłyszeć waszą interpretacje, tak wiem wielu od razu powie, że tutaj się nie pyta ble ble ja jednak wierze, że są tu też normalni ludzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do rzeczy. Kilkanaście miesięcy temu( 10) poznałem pewną kobietę szatynka, krótkie włosy, niższa, spokojna, trochę nieśmiała, no po prostu ładna oczywiście w mojej ocenie. Znajomość była i sumie jest na stopie koleżeńskiej choć po kilku miesiącach się człowiek trochę zauroczył? Codzienne pisanie, dość częste spotkania, które były inicjowane z obu stron. W sumie się dogadujemy żadnych większych kłótni. Jak się człowiek zabuja to wiadomo zaczyna się "działanie", drobne sygnały kto ma dziewczynę wie o co chodzi ;D Ale odpowiedź była jasna my się tylko kolegujemy i nic więcej, cały czas jest na portalach , lecz nie idzie jej za dobrze mało spotkań, być może za duże wymagania no nie wiem, ze znajomych ma w sumie tylko mnie i kilka koleżanek co też jest dziwne bo ona nie szuka kolegów a ja to wyjątek? Czasem wspomina jaki to bym nie był idealnym chłopakiem itp. Dziwne no, ale pomińmy i tak ta znajomości idzie sobie dalej a pod "tym" względem po prostu dałem spokój. Nic na siłę, każdy ma inny gust i tyle nie każdego co lubimy musi nam się podobać pod tym względem. Sytuacja się zmieniła ostatnio przed koleżeńskim wypadem nad morze na dwa dni. Mówi, że już z nikim nie piszę, że jej się nie chce itp. Dodam, że wcześniej nie spędzaliśmy razem tyle czasu(kilka dni). Na wyjeździe już sytuacja trochę się zmieniła a przynajmniej z mojej perspektywy, ciągle się uśmiechała, inne spojrzenia, ubieranie pod mój ubiór, a rano po przebudzeniu widziałem jak się wpatruje i uśmiecha, wspólne tańce i kilka innych zachowań które były u mojej poprzedniej dziewczyny, mam też inne znajome i tych zachowań nie ma z czego od razu wiadomo, że to koleżeńskie relacje. Po wyjeździe oczywiście mówi, że nic się nie zmieniło i tak się zastanawiam czy tu chodzi o udawanie niedostępnej? Czy może to ja już mam zaburzenia w rozumieniu kobiet haha co myślicie?

#tinder #badoo #boo #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim a może postaw jej sprawę jasno? Albo nie wiem idźcie na imprezie, w odpowiednim momencie przycignij do siebie i pocałuj? Bo albo czeka na jakoś Twój konkretny krok, albo jesteś wypełniaczem czasu az sobie kogoś fajnego znajdzie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie wiem czemu faceci analizują tak wszystko zamiast zapytać wprost czy chce iść z Tobą na randkę… to że baby czasem rzucają jakimiś niebezpośrednimi zaczepkami to czyste wychowanie by okazać zainteresowanie nie mówiąc wprost bo to „nie wypada”. Jak ona jest wg Ciebie spoko to zamiast się zastanawiać jakie ma wymagania czy inne takie to ja po prostu zaproś na randkę podkreślając że to randka a nie rozmowa z psiapsi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim to w takim razie odpuścić, albo sama zacznie Cię gonić jak głupia albo nic się nie zadzieje, a ograniczenie z nią kontaktu ułatwi Ci przeżyć to małe zauroczenie by było przeszłością a nie non stop podsycane jej gierkami.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: X miesięcy spotykania się, wspólny wyjazd na kilka dni i Ty nic konkretnie nie działałeś? No cóż, nie wróżę w takim wypadku powodzenia, ewentualnie jeśli postawisz wszystko na jedną kartę teraz. Od początku (jeśli podoba Ci się dana dziewczyna) powinieneś działać w ramie damsko-męskiej a nie koleżeńskiej, bez względu co dziewczyna Ci mówi (odnośnie tego, że chce być tylko przyjaciółmi). Masz wywołać u niej emocje, robić swoje, zdobyć ją.
  • Odpowiedz