Aktywne Wpisy

okoboji +92
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

Druga sprawa to przyzwolenie na takie traktowanie. "Władzy raz zdobytej nigdy nie oddamy" twierdzili kiedyś komuniści i kobiety, zwłaszcza współczesne, postępują
@maczkupaczke: komplementowanie kobiety za zachowania których nie akceptujemy to także manipulacja, tyle że nieskuteczna. Ustawić sobie pańcie na piedestale i walić czołem pokłony to spermiarstwo w czystej postaci i krótka droga do zostania znienawidzonym przez kobietę - jak każdy słaby, pozbawiony własnego zdania i bezwolny simp.
Sorry, no sorry. Nie pyta
@maczkupaczke ale Opowi zaproponowałaś chwalenie czegoś, co mu nie odpowiada.
@maczkupaczke: dość stare i mocno zdezaktualizowane pozycje. W wielu miejscach operujące bardzo szkodliwymi kliszami. Witaj w 2024 roku, świat mocno zmienił się przez ostatnie 30 lat.
────────────────
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Sam jak miałem te 26-27 lat zauważyłem, że moje rówieśniczki zaczynają być anemiczne i energia z nich uchodzi wraz z wiekiem (już nie mówiąc o sylwetce). Gwarantuje ci, że jak zaczniesz spotykać się z młodszymi to dostaniesz powera do życia. Na początek możesz koleżeńsko sobie poszukać młodszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
ALE COPE
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
Standardowe pigułkowe brednie już wjechały.
@mirko_anonim: kobiety, ktore nie dbaja o siebie maja takie problemy. Aktywnosc fizyczna i dieta to podsatwa u wszytskich w tym kobiet