Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim wspomniałeś o Energy2000 i już Cie lubię( ͡º ͜ʖ͡º) Pytanie 1. Ile ona ma lat? Jak grubo mniej niż Ty, to to młodsze pokolenie teraz się ubiera kompletnie inaczej. Ja 30+ prędzej założę coś eleganckiego niż moja siostrzenica 18lvl. Pytanie 2. W jaki sposób jej to powiedziałeś? Powinieneś to ująć bardziej w stylu "Kochana moja, jesteś najpiękniejsza nawet w starym prześcieradle, ale gdybyś założyła czasem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: większym problemem od tego co ona nosi, czy co się tobie podoba jest karanie fochem albo ciszą. To już powszechne w wielu relacjach, ale jak poczytasz czym to jest, to odpalą lampki kontrolne. Niestety ciężko o dialog z kimś, kto próbuje manipulować tobą albo twoim zdaniem takimi metodami.

Druga sprawa to przyzwolenie na takie traktowanie. "Władzy raz zdobytej nigdy nie oddamy" twierdzili kiedyś komuniści i kobiety, zwłaszcza współczesne, postępują
  • Odpowiedz
Kochana moja, jesteś najpiękniejsza nawet w starym prześcieradle, ale gdybyś założyła czasem dla mnie szorty z jeansu... byłbym wniebowzięty.

@maczkupaczke: komplementowanie kobiety za zachowania których nie akceptujemy to także manipulacja, tyle że nieskuteczna. Ustawić sobie pańcie na piedestale i walić czołem pokłony to spermiarstwo w czystej postaci i krótka droga do zostania znienawidzonym przez kobietę - jak każdy słaby, pozbawiony własnego zdania i bezwolny simp.

Sorry, no sorry. Nie pyta
  • Odpowiedz
@kosmita pierd... komplementy są potrzebne i facetom i kobietom, KONSTRUKTYWNE i szczere komplementy, ale nie sto razy mówić jedno i to samo. Mówimy o poważnym związku czy o początkowej znajomości? Chyba nie wiesz o czym mówisz. Sama staram się doceniać męża za to co robi i chwalić go za to co uważam za fajne z jego strony, bo wtedy widać że się chłopu bardziej chce cokolwiek. Kobiety są szczególnie wrażliwe na
  • Odpowiedz
chwalić go za to co uważam za fajne z jego strony

@maczkupaczke ale Opowi zaproponowałaś chwalenie czegoś, co mu nie odpowiada.

"Mężczyźni są z Marsa, kobiety z Wenus", "Dzikie serce-tęsknoty serca mężczyzny".

@maczkupaczke: dość stare i mocno zdezaktualizowane pozycje. W wielu miejscach operujące bardzo szkodliwymi kliszami. Witaj w 2024 roku, świat mocno zmienił się przez ostatnie 30 lat.
  • Odpowiedz
@kosmita Tobie nawet aktualne pozycje nie pomogą z takim podejściem. Napisałam Opu żeby pochwalił dziewczynę, ją, kobietę, skoro jest z nią, to chyba musi się mu podobać jej ciało? Nie muszą się mu podobać szmaty w które się oblecze.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): I dobrze mówisz mirek. Ja nie mam dziewczyny tylko koleżanke i ubiera się tak jak ja chce :D. Przede wszystkim to babe trzeba sobie wychować bo potem będą żale na mirkoanonim że suszy ci głowe. To tobie ma się podobać a nie komuś innemu a jak się nie podoba to pokaż drzwi.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mordo znajdź sobie młodszą bo po wpisie obstawiam że laska ma 25+.
Sam jak miałem te 26-27 lat zauważyłem, że moje rówieśniczki zaczynają być anemiczne i energia z nich uchodzi wraz z wiekiem (już nie mówiąc o sylwetce). Gwarantuje ci, że jak zaczniesz spotykać się z młodszymi to dostaniesz powera do życia. Na początek możesz koleżeńsko sobie poszukać młodszych ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): tu uda nie takie, tu celulit i masa innych kobiecych bzdur na które ja kompletnie nie zwracam uwagi bo mam oczy i widzę, że z bliska 90% kobiet ma takie wady a nie mają ich albo fitnessiary albo juleczki ze szkoły średniej

ALE COPE

· Akcje: Odpowiedz
  • Odpowiedz
jak chyba każda kobieta kompleksy ma - tu uda nie takie, tu celulit i masa innych kobiecych bzdur na które ja kompletnie nie zwracam uwagi bo mam oczy i widzę, że z bliska 90% kobiet ma takie wady a nie mają ich albo fitnessiary albo juleczki ze szkoły średniej.

@mirko_anonim: kobiety, ktore nie dbaja o siebie maja takie problemy. Aktywnosc fizyczna i dieta to podsatwa u wszytskich w tym kobiet
  • Odpowiedz
Kiedy ona cię pyta czy się dobrze ubiera i ładnie wygląda to jej odpowiadaj tak jakbyś chciał żeby ci odpowiedziała na pytanie czy jej się podoba twój kut** i czy dobrze ruchasz.
  • Odpowiedz